2012. november 18., vasárnap

Videók

Jó ideje nem írtam már ide új bejegyzést. Ennek az oka, hogy töménytelen sok videót készítettem az elmúlt néhány napon. (Már most több száz megányi anyag lett és még nincs vége)

Teljesen átlag emberek számára emészthető és érthető formában lesznek bemutatva a különböző jelszó megszerzési és az ezek ellen való védekezési technikák. Az anyag szép lassan készül és ha összeáll tálalható formában, akkor elérhető lesz. Videós ismertetők és hosszabb-röidebb leírások. Azok is alkalmazhatják ezeket a módszereket és védelmeket akik nem értenek különösebben a számítógépekhez. A videók készítésének a célja az  volt, hogy ezek az ismeretek olyanokhoz is eljussanak akik nem feltétlenul számítógép guru-k. De persze haladóbbak is fognak találni benne 1-2 trükköt amit esetleg eddig még nem ismertek.

A videók készítéséhez rengeteg anyagot gyűjtöttem be a netről és ez folyamatosan tart most is, számos dolgot kipróbáltam (és csak azok kerülnek bemutatásra amik valóban működnek és a lehető legegyszerűbb használni őket). Mivel nagyon sok munkám van benne csak bizonyos részek lesznek ingyenesen elérhetőek. A többihez valami jelképes összeg fejében lehet majd csak hozzáférni. Ez az összeg csak egy jelképes dolog lesz figyelembe véve, hogy egy hozzá nem értőnek mennyit kellene vesződnie a neten különféle fórumokat bújva és leírásokat olvasva, hogy eredményre jusson.

Emiatt és azért is, mert általában ami ingyen van azt kevésbé becsülik meg az emberek valami díj lesz cserébe viszont nagyon részletes leírások és videók lesznek mindenről. Ráadásul az anyag folyamatosan bővülni fog. Frissítésekkel, esetleges új módszerek bemutatásával, stb. Minden módszer ki lett próbálva mielőtt bekerült volna az anyagba. Vagyis ez egy gondosan összeválogatott anyag. A legalkalmasabb programok használatának bemutatásával és a módszerek pontos ismertetésével.

Aki rendelkezni fog ezen ismeretekkel az mindenképpen sokkal nagyobb biztonságban lesz, mint aki híján van ezeknek az ismereteknek. Gyakorlatilag bárki tudni fogja, hogy a saját jelszavait hogyan védje, hogy ne kerülhessen illetéktelenek kezébe,illetve azt is tudni fogja, hogy a párja, gyereke, beosztottja, stb jelszavait milyen módszer használatával lehetne megszerezni - ha szükség volna rá.

Amit jelszavakról tudni lehet vagy kell az benne lesz ebben a csomagban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.