2013. január 30., szerda

Kali Linux és más érdekességek.

Az utóbbi időben sokat bóklásztam a neten mindenféle fura helyen és közben találtam pár érdekességet amit most kiteszek ide.

Az első a Kali Linux. (A BackTrack utódja lesz)



 Aztán találtam egy helyet, ahol hamis iratokat lehet megrendelni (útlevél, jogosítvány, diploma, születési papírok, miegyebek :)  Azért nem hittem volna, hogy ez ilyen formában fent van a neten, de ott van. (A linket nem teszem ki ide, mert ilyet azért mégse fogok reklámozni itt)

Találtam továbbá egy csomó érdekes fórumot, ahol mindenféléket árulnak az emberek (programokat) Black hole Kit-et, Full Exploit kiteket és  mindenféle egyebet. (kryptereket, botokat, vírusokat, trójaikat, stealereket, keyloggereket...) Mindenre van kínálat - és persze kereslet is. DDOS-oló szolgáltatások is vannak :) Pénzért szinte bármit lehet venni. (Mármint bármilyen kártékony és károkozó szoftvert)

Találtam egy  másik hírt is, miszerint az USA 900-ról 5000 főre emelte a kiberhadviseléssel foglalkozók számát, miközben a reguláris hadsereg költségeit csökkentették.

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.hu&sl=auto&tl=en&u=http://www.xakep.ru/post/60019/&usg=ALkJrhiSsv29e8sVT0K-myPw8JvRJ2ff8w

Leszedtem jónéhány keylogger és trójai program forráskódját is - hátha jó lesz még valamire...
(Ha lesz kis időm összetákolok egy saját keylogger-t/trójait hogy ezt is kipróbáljam. Érdekes munka lesz - szerintem)

Találtam egy nagyon jó kis Boot CD összeállítást is itt :
http://www.hiren.info/pages/bootcd Ez nagyon kompakt kis CD. Windows és Linux login bypass-tól kezdve nagyon sok hasznos és érdekes tool van a cd-n. Kipróbáltam párat és szépen működtek.
Szerintem nagyon komoly munka.

A könyvjelző megint gyarapodott néhány exclusive és nagyon érdekes linkkel. Rengeteg érdekes fazont lehet így találni a neten. Óriási tudás van felhalmozva bizonyos emberkéknél vagy csoportoknál.

Aztán letöltöttem windows-ra a github futtató környezetét így - elvileg - a github-on fent lévő anyagokat windows-on ki tudnám próbálni.(Csak egy programot szerettem volna így lefordítni az iEMU-t - ez egy iphone emulátor lett volna PC-re - , de azt nem sikerült, mert hiányzott hozzá valami könyvtár amit nem tudtam felapplikálni a windows-ra. Mindenesetre elvileg megy a github-os fordítgatás is.) 

Találtam még két nagyon jó blog-ot is :
http://www.xylibox.com/
http://cyb3rsleuth.blogspot.hu/

Itt meg egy részletes leírás az USB-s "vírus"-ról :
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.hu&sl=auto&tl=en&u=http://www.xakep.ru/post/60017/&usg=ALkJrhh_OlAG3PHt5__6EN-nPi8cV7lPCg

5 megjegyzés:

  1. Üdv! A kali linuxról mi a véleményed? Jobb mint BackTrack? Érdemesebb használni? Egy szóval írd le véleményed. Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Még nem volt időm kipróbálni (azt se tudom, hogy kijött-e már egyáltalán)

    Ugyanazok készítik, mint a BackTrack-et tehát rosszabb nem lehet nála...

    (Bár az is igaz, hogy van 1-2 funkció ami a régebbi BT-kben jobban működik mint az újabbakban - vagy csak ott működik jól - például az sslstrip. Ennek oka a szoftverek verziószámának eltérése. Vannak régebben készült dolgok amik régebbi verziókkal kompatibilesebbek, mint újabbakkal...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudja valaki hogy lehet fiokokat feltörni,köszi elöre is

      Törlés
  3. egy jó véső és kalapács csodákra képes

    VálaszTörlés
  4. azaz, én iphone 4-5-6-6+ feltörését vállalom, sok pénzért hozott samuval vagy mégtöbb pénzért sajáttal. amúgy bármilyen fiókot fel lehet törni egy bunkósbottal: a módszer az hogy a tulajdonosát addig ütlegeled eme szerszámmal míg el nem mondja a jelszót.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.