2013. január 11., péntek

jelszomester.hu

Na. Elkészült az oldal. Itt lehet elérni : jelszomester.hu

Még fejlesztés alatt van, és még nincs is kész teljesen minden téma, de azért már pár dolog működik rajta. És egy csomó dolog már így is elérhető. ( a videók esetleg lassan töltődnek be, úgyhogy türelem)

Az oldalon nincsenek letölthető titkos fájl-ok és bármi olyan amit érdemes lenne megszerezni. Ha valaki törögetni akarja, max. a többiek szórakozását fogja csak elrontani. Probléma esetén mentésből visszaállítjuk az oldalt, kijavítjuk a hibát és kész. (Kár az időt pazarolni rá...)

Mivel ez egy web oldal így az interakción keresztül fog fejlődni. Jönnek igények, kérdések, stb és arra lesznek reakciók ami által az oldal folyamatos változás alatt lesz. Még nincs teljesen kész úgyhogy lehet, hogy néhány funkció még nem működik rajta. Az építő kritikákat szívesen vesszük.
(Az "Ez pénzlehúzás", "csalás", és satöbbi dolgokra nem nagyon reagálnék. NEM KÖTELEZŐ a dolog. Aki tud jobbat menjen oda - és persze szóljon nekem is hadd tanuljak :) Itt egy folyamatosan bővülő és értékes tartalommal ellátott oktató oldalról van szó. Aki szerint ez nem éri meg az keresgéljen máshol. Jó nagy az internet sok jó más hely van még. Az anyagok öszeszedése , rendszerezése, kipróbálása, levideózása, a videó vágása és a lerások elkészítése időbe telt. És az idő pénz. Még nekem is. És az is igaz, hogy aki ezt használja időt (jó sokat) spórol meg magának. Aki időmilliomos, az keresgéljen tovább máshol, aki viszont gyors eredményre törekszik az rengeteg időt tud azzal megspórolni (amit aztán azzal tölt amivel akar) hogy célzott anyagokat néz meg amik profi módon vannak összeállítva teljesen hozzá nem értők számára is érthető módom megfogalmazva és elkészítve.

A hackerkepzes.hu-val is össze lesz kötve. Aki ott vásárolt az ide is bejut (persze nem mindenhova, csak egy olyan részre ami konkrétabban érdekli.)

A témáknál lesznek majd feladványok is (ez lehet, hogy bárki számára elérhető lesz így mindenki végig tudja MAJD próbálni az összes módszert. Melyik hogy működik, melyiket hogy kéne megcsinálni. Ehhez további fejlesztések szükségesek, de már vannak ötleteim, hogy a különböző módszereket hogy lehet majd egy játék alkalmával félig-meddig élesben kipróbálni. (keyloggert, távoli keyloggert, e-mail fiók törést, stb) A példákhoz megoldási segédletek is lesznek úgyhogy ha elsőre nem sikerül tökéletesen megoldani, akkor onnan lehet majd puskázni.

Csak egy példa : phising-hez lesz egy program, ami a facebook-ra jelentkezik be. Illetve ha kap egy url-t akkor oda. Kiírja majd, hogy sikerült-e vagy nem a belépés. Ha egy játékos által készített oldalra jut, akkor a játékos megszerezheti a jelszót. (persze ki lehet majd minden feladványt cselezni egyéb trükkökkel, de nem az a cél, hanem, hogy az adott módszert élőben lehessen demonstrálni és kipróbálni.) Lehet az is, hogy lesz egy "Teszt Elek" nevű facebook fiktív figura akinek a cuccaihoz hozzá kell majd férni különböző módokon. Az egész azért lesz, hogy a különféle jelszó megszerzési praktitkákat félig meddig élesben is ki lehessen próbálni. Mindegyik módszehez lesz egy (vagy később esetleg több) egyszerű vagy bonyolultabb teszt feladat amivel le lehet mérni, hogy az adott megoldás az életben is működne-e.

Nyereményjátékok is tervbe vannak véve. Időről időre lesznek érdekes, összetettebb feladványok és aki megoldja az vagy sorsolás útján vagy az első helyes megfejtő, nyer valamit. Mondjuk előfizetést az egyik emelt szintű tartalomhoz.

Az oldal célja elsősorban a felhasználók TUDATOSSÁGÁNAK növelése, fejlesztése és a tanulás. Ezt az egész blogot is emiatt hoztam létre évekkel ezelőtt, hogy az egyszerű felhasználókhoz is el tudjon jutni egy kis tudás és ne a sötétben tapogatózzanak. Aki ezeket a dolgokat alaposabban megismeri az nagyobb biztonságban lesz és kisebb feladatokat önállóan is végre tud majd hajtani.

Jó Szórakozást az oldalhoz!

(ez a blog továbbra is megy tovább mint eddig. Ha úgy érzem, hogy van valami érdekes leírni való le fogom írni ide (is))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.