2012. április 8., vasárnap

Facebook jelszó megszerzése

UPDATE: A jelszomester.hu oldalon részletes leírások és videók vannak erről a témáról...

Facebook jelszó feltörés. A kémprogramok alkalmazásán kívül is van lehetősége a támadónak facebook jelszavunk megszerzésére. Ehhez azonban már a felhasználó nagyfokú könnyelműsége és óvatlansága szükséges. Ugyanis a Facebook jelszó feltörő (valójában csak visszafejti az eltárolt jelzavakat) programok csak arra képesek, hogy a felhasználó gépén eltárolt jelszavakat kiszedjék a megfelelő helyeről és megmutassák. Van több Forensic programcsomag is ahol ezek a programok a szoftvercsomag részét képezik. Ilyen például a DEFT Linux. A legjobb FREE/ingyenes forensics eszközöket itt tudjuk beszerezni : Securityxploded.com

(Megjegyzés : A Forensics egyfajta számítástechnikai helyszínelői tevékenységet jelent. Nyomok utáni kutatás, nyomrögzítés, adatgyűjtés. Igazságügyi szakértők és számítástechnikai bűncselekményekkel kapcsolatos nyomozati tevékenységek tartoznak ide)

Tehát amennyiben jelszavak után akarunk kutatni a gépünkön a legjobb helyen egy Forensic Tools központban tudunk programokat beszerezni.

A DEFT Linux CD (vagy dvd) egy bootolható média, amiről be tudjuk bootolni a gépet és a boot után hozzá tudunk férni a merevlemezen megtalálható adatokhoz. (erről később lehet, hogy még írok majd bővebben is) A boot után elérhetőek lesznek az adatok. erre például akkor lehet szükség, ha elszáll a gép és újra kellene telepíteni, de a jelszavainkat nem tudjuk mert a gépen tároltuk. Ilyen esetben kellemetlen az összes jelszóhoz újra hozzájutni, ha van rá más lehetőség meg kell próbálni CD-ről bootolni és így kinyerni a gépből azokat az információkat amire szükségünk van.

Ennyit most a Forensic-ről térjünk rá a Facebook jelszó visszafejtésére. A Facebook mint olyan nem tárolja a jelszavainkat a gépen, hanem a WEB böngészők és chat kliensek teszik ezt meg. Mindegyik máshogy tárolja a jelszót. Ezért egy facebook jelszó visszafejtő programnak ismernie kell lehetőleg az összes ilyen program működését és ezek alapján ki tudja nyerni a korábban elmentett jelszavakat a sérült gépből.

Én most csak a Facebook Password Recivery Tool (vagy rövidebb nevén FacebookPasswordDecryptor) -ról fogok szólni néhány szót. A program a userspace-ben dolgozik, azaz alapesetben azokhoz az adatokhoz fér hozzá amelyik user be van jelentkezve a gépre amikor a program fut. DEFT CD vagy más külső boot esetén meg kell adni a felhasználói profil elérési útját ahonnan az adatokat ki akarjuk menteni.
(A WINFE egy nagyon hasznos kis alkalmazás, amennyiben úgy szeretnénk a gépünkkel műveleteket végezni, hogy a rajta futó operációs rendszer ne működjön és nem akarunk Linux CD-t írni. Talán erről is írok majd pár sort valamikor) Alaphelyzetben ha nem boot CD-ről használjuk a programot, akkor nem kell megadni semmit, el kell indítani és szépen kiszedi a jelszavakat mindehonnan ahol el vannak tárolva. Sorrendben a Microsoft Explorerből, a Firefox-ból, a Google Chromeból, az Operából, a Messengerből, a Paltalk messengerből és a Miranda messengerből tudja kinyerni az elmentett jelszót.
A dokumentációban van róla szó, hogy a www.facebook.com-nak vagy másik facebook login-t tartalmazó oldalnak szerepelnie kell a cache-ben, hogy a program találjon is valamit. Ha tehát az előzmények és a cache ki van törölve akkor az elmentett jelszavakat csak úgy lehet kinyerni, hogy a cache tartalomhoz hozzáadjuk a megfelelő weboldalakat. (Hogy ezt hogy kell az le van írva a dokumentációban)
Itt van egy kép a programról akció közben :



Még annyit, hogy ha kitudódik, hogy valaki megszerezte a facebook jelszavunkat, akkor valószínűleg az első lépésünk az lesz, hogy megváltoztatjuk a jelszót és ezentúl nem mentjük el a gépre (nehogy valaki megszerezze) Vagyis ezek a módszerek jó esetben csak egyszer vezetnek eredményre. Utána már óvatosabbak leszünk.

Végezetül itt egy kis cikk amelyben van 20 jótanács a facebook jelszavunk védelme érdekében :

http://www.techradar.com/news/internet/web/20-facebook-privacy-settings-tips-924540

Egy korábbi bejegyzés ezzel kapcsolatban :

http://nethekk.blogspot.hu/2012/04/facebook-jelszo-jelszotoro.html

163 megjegyzés:

  1. Itt egy további leírás arról amiről én is beszéltem :

    http://www.onlinehashcrack.com/how_to_crack_facebook_account_the_truth.php

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. en nem ertem hogy kell feltolteni s feltorni mert elfelejtetem a jelszavamat

      Törlés
    2. Szia segitseget szeretnek kerni persze nem ingyen f.tamas14@gmail.com vqgy 06203184651 koszonom

      Törlés
  2. khm... Te elvileg segíteni akarsz embereknek... de én (mint informatikus) azt vettem észre hogy te a másik oldalnak akarsz segíteni... leírod hogyan működik, mi a neve stb. ebből egy b@rom eleget tud meg hogy feltörje... i am sorry
    és végül: your face, your ass, whats the difference?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg ide bárki beírhatja a véleményét. A véleménye önmagát minősíti. Amikor egy ujjal rámutatsz valakire, akkor tulajdonképpen másik három ujjaddal önmagadra mutogatsz.

      Az oldal célja ismeretterjesztés. És nem az, hogy eldöntsem, hogy ki b@rom és ki nem az.

      Azért kíváncsi lennék, hogy mint informatikus mit tudsz TE hozzátenni a dolgokhoz. (bármelyik témához) merthogy nem a személyeskedés lenne a cél, hanem az információk kicserélése... próbáltál-e már valamit, vagy védekezni valami ellen ? mire jutottál ? stb. A tapasztalataid értékesebbek lennének, mint ez a "your face ..." dolog...

      Törlés
    2. Es mivan akkor ha a feltörést akarod feltorni es vissza szerzni a facebookodat???????:O:O:O

      Törlés
    3. Akkor írsz egy e-mailt az e-mailedről az üzemeltetőnek és visszaállítják - ennyi.
      Ha az e-mailedet is feltörték, akkor meg az e-mail üzemeltetőnek írsz előbb, hogy azt vissza szerezd és ennyi.

      Törlés
    4. és mi van, ha a feltörés feltörésének a feltörésének a feltörésének a feltörésének a feltörésének a feltörését akarod feltörni? feltörésception

      Törlés
    5. valódi 100% büködőképes facebook hack kellene? én tudok ilet kipróbáltam és sem a https sem semmi egyéb ilyennel nem védekezhet ellene. garantált a siker és a jelsó megszerzése csupán egy kis leleményesség kell hozzá no meg a social engineer tookit linuxra ez a program lehetővé teszi azt hogy az illető ipcimét is megtudd azaz az intwernetszolgáltatóját is kideritsd. amiket mondok az tényleges feltörés és valódi a módszer és bevállt. ha érdekel téged ez akkor részletesebb leirást küldök neked emailen. :)

      Törlés
    6. Üdv!

      Engem erdekelne, nagyszabolcs1987@live.com mailcimen fel tudnad velem venni a kapcsolatot? A többit majd mas kommunikacios csatornan megbeszeljuk gondolom

      Törlés
  3. Vállaljuk emailfiókok és más oldalak törését!

    servicelogin.team@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak felhívnám a figyelmedet 2 apró dologra :

      1. A törvény nem ismerete nem ad felmentést alóla.

      2. tájékozódj a magyar törvénykezést illetően mielőtt fűnek-fának ajánlgatod a mail fiók feltörést. Ez a hatályos jogszabályokba ütközik és komoly büntetéseket lehet ilyesmiért szerezni.

      (valami "komolyabb" e-mail címre nem tellett ? A gmail nagyon készséges, ha valakiről adatokat kell szolgáltatni. Még ha tor-t használsz is, lebukhatsz.)

      (MissSLip és crackajack máris követnek téged a hotdogon - pedig még azt se mondtad, hogy fapapucs... )

      Hmmm.... szerintem e-mail fiókok feltörése helyett inkább kéne mélyedned a nagy hacker könyv "rejtőzködés" című fejezetében....

      Törlés
    2. Elolvastam az oldalad. LOL. :) Az a baj, hogy sok hiszékeny ember bedől a hozzád hasonló szélhámosoknak. Még az éjjeliszekrényem fiókját se tudnád feltörni. Nemhogy egy elektronikus postaládát. Tudod aranyigazság : az aki titkolódzik (vagyis nem mondja meg egészen pontosan, hogy miről is van szó) az általában egy hazudozó csak. Az igazságot nem kell titkolni. A 3000 Ft-os csomagod egy jó nagy átverés - semmi több. Én ingyen elmondom, hogy hogy lehet feltörni a legegyszerűbben egy olyan embernek a fiókját akivel együtt élsz. Shoulder surfing - mobillal felveszed amikor belép és utána visszanézed, hogy mit billentyűzött be. Vagy megkéred, hogy lépjen be a gépeden és onnan keyloggerrel kiveszed.

      Ennyi.

      Törlés
    3. walaki fel törte a facebookom-at és ez miatt nem tudom a jelszavamat és az e-mail címet is meg wáltoztaták és nem tudok új jelszó kódót kérni!!!!! aki tud az segítsen!!! léci

      Törlés
    4. És mi van akkor ha olyan embernek szeretném a facebook jelszavát megtudni aki még egyszer sem lépett be az én gépemről? esélytelen? vagy már túl macerás? kérlek segítsetek! előre is köszönöm!

      Törlés
  4. hello.:))) valaki nem tudja hogy hogyan kell facebookot feltörni? fontos lenne.!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen eléggé fontos még így is

      Törlés
  5. nekem is elég fontos lenne!!! ha tudtok segiteni nm lennék hálátlan

    VálaszTörlés
  6. Hát akkor írjatok LoginTeam-nek..... ő vállal ilyet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia fel tudod törni oláh marci fészét

      Törlés
  7. Válaszok
    1. Jó a marketing :)

      Jelszó feltörésről rengeteg jó blog van már a neten. Egy kicsit is komplikáltabb jelszót csak alaposan átgondolt stratégiával tudsz feltörni... Nem csak annyi, hogy megnyomsz egy-két gombot...

      Annyit még hozzátennék, hogy "MÁSOK JELSZAVAINAK AZ ILLETÉKTELEN MEGSZERZÉSE A MAGYAR TÖRVÉNYEKBE ÜTKÖZIK. AKI ILYESMIRE ADJA a FEJÉT AZ ELŐBB TANULMÁNYOZZA A HATÁLYOS JOGSZABÁJOKAT. NEHOGY MEGLEPETÉS ÉRJE..."

      Törlés
    2. Igen, erre számtalan helyen felhívjuk a vásárlók figyelmét. :)

      Amúgy keresünk IT biztonságban járatos személyt aki cikkeket írna a blogunkba.

      Ha bukovinai, vagy bárki más szeretne egy kis pénzt keresni cikkírással akkor írjon nyugodtan és megbeszéljük!

      Törlés
    3. segítségért fordulok ide fel törték a facém hogy kell ezt le tőlteni???

      Törlés
  8. valakinek fel akarom törni a fészét de a jelszót nem tom úgyhogy segíts kérlek

    VálaszTörlés
  9. Telefonnal próbáld meg felvenni amikor belép a gépre (kamerával). Utána nézd meg a videót és próbáld megállapítani, hogy melyik billentyűket ütötte le. Ennyi.
    (kicsit kell vele trükközni, de megoldható, ha ismerősről van szó)

    Leselkedhetsz is kicsit (Shoulder surfing). Ha megvan belőle pár betű lehet, hogy ki is tudod találni az egészet.

    Ha nem ismerősről van szó, akkor meg felejtsd el. Mert az bűncselekmény.

    VálaszTörlés
  10. köszi a tippet ja és ismerősről van szó de talán fenyózzam le a gombokat aniket nyomdos össze vissza és szerinte aszt fogja hinni hogy őt fenyózom de a barátjának akarom feltörni nem gergőnek? vagy inkább gergőnek törjem fel a fészét nem tudom mert járok gergővel és eggyütt akarjuk feltörni a barátja fészét úgyhogy gyorsan írj:)

    VálaszTörlés
  11. ha fenn vagy ezen az oldalon miért nem írsz visszaaa:)

    VálaszTörlés
  12. de télleg ha másnak törnéd fel akkor ténleg szemetek lennék

    VálaszTörlés
  13. aszt hiszem hogy igazad volt

    VálaszTörlés
  14. Látom, jól elvagy(tok).

    VálaszTörlés
  15. kivel lennék el?ez most fura kérdés volt a te írásodból

    VálaszTörlés
  16. aaaaaaaaa fennn vvagggggyyyyy??
    mett épp most mekkk én?,,,,,,?,,,l

    VálaszTörlés
  17. fffffffffúúúúúúúúúúúúúú moreeeeeeeeeeeeeee.

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok! Csak figyelmetekbe ajánlom. Van egy kis spanyol csoport, aki csinált egy honlapot. Ugyanaz külsőre mint a facebook.

    Mester Hero János (Soul City)
    !! Figyelem! Kap 500 gyémántok 2 gaming normál hős, és a háború hős, ezen ajándékok a rendszergazda részét képezik és néhány lesz véletlenszerűen, kap ezen ajándékok kell kezdeményezniük szakasz itt: http://​herodiamantes.xtrweb.com/
    08-09 17:10

    Ha van már nyitva facebookod, akkor máris onnan facebookozol tovább, vagy ha ott jelentkezel be, akkor pár pillanat után búcsút mondhatsz a fiókodnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Derék fordítás.

      Itt van néhány ötlet phising oldal címének az elrejéséhez :

      http://www.contentverification.com/obfuscation-attacks/index.html

      További ötletek :

      http://www.youtube.com/watch?v=dnLtqr4FYjg

      http://www.krackoworld.com/2012/06/how-to-hack-facebook-password-using.html
      http://www.contentverification.com/man-in-the-middle/index.html

      Törlés
  19. Lehetne kérni tőled egy e-mail címet?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet máris írom gigi200@hotmail.hu és a jelszómeg gigi200

      Törlés
    2. Az e-mail címemet már az egyik bejegyzés alatti hozzászólásban megadtam ... aki keres .. az talál...

      Törlés
  20. Tehát ez a program csak azt a jelszót mutatja meg, ami el lett mentve a gépemen? Mert kíváncsiságból letöltöttem, és a saját jelszavam tényleg kiadta.. pedig nem is gondoltam volna!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azt adja ki amit előzőleg elmentettek a gépre - kényelmi okokból. Ha valaki óvatos és nem menti le a jelszavakat, akkor nem adja meg. Viszont, lehetnek más elmentett jelszavak, azokat is érdemes megnézni. e-mail fiókba, más webes alkalmazásokhoz a belépő kód, stb. Abból is lehet információhoz jutni.

      Törlés
  21. És a Deft CD az, ami más gépek jelszavát fejti le? De az csak Linuxon működik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Deft az egy bootolható CD. Berakod a gépbe, bebootolsz róla és így el tudod érni a gépen lévő file-okat. Profilokat, és minden információt amit egyébként a gép letárol. Ez akkor alkalmazható, ha például hozzá tudsz férni a géphez de a jelszót nem tudod feltörni ophcrack cd-vel (mert először azt kell megpróbálni) De a profilokat sok esetben a helyi jelszóval is védik, így van olyan információ amit így nem tudsz elérni - csak ha tudod a jelszót is a profilhoz.

      Ez azért is jó lehet, mert így a gép naplójában nem szerepel, hogy valaki bekapcsolata a gépet. Nem látszik a nyoma, ha valaki a géphez nyúlt. De vannak korlátai ennek a hozzáférésnek.

      Viszont pl lehet másolatot készíteni így egy gépről amit egy másik gépen virtuális gépben futtatva lehet később kielemezni.

      Törlés
  22. ki tudja szabad-e hinni az ilyesmiben...

    VálaszTörlés
  23. hali! Segítenétek nekem feltörni 1facet? Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni,hogy hogy kell feltörni egy Facebook profilt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tok egy módszert ami talán az eggyetlen működő, nekem személy szerint sikerült is, bár ez is szenvedős, de nem annyira vészes, a loginnál amikor tod a feltörni kívánt személy emaijét, akkor kamupasswordot írsz, ezt háromszor elismétled harmadjáéra továbbenged egy olyan oldalra ahol szintén beírsz vmi bmit és legvégül ha elég ügyes vagy eljutsz oda ahol már a személyazonosságod kell igazolni ott van a legtöbb baszakodás, mert neked az kell hogy a te emailedre küldje el az ujj jelszavát a feltörni kivánt személynek,én összehoztam a dolgot de csak 1szer sikerült, és sajnos az emberem belépett mert annyira face függő és emiatt ment füstbe a tervem, de már odáig eljutni is nagyszó, főleg hogy totál nem vok hackker vagy iesmi:D

      Törlés
    2. Nem ez az egyetlen "működő" módszer, sőt ez annyira nem is működik, mint ahogy elmondtad. Sok más módszer van ami tényleg működik. Azokkal többre jutnál....

      Törlés
  25. A semmire se jó és ráadásul trágár hozzászólásokat törölni fogom.

    VálaszTörlés
  26. Sziasztok!
    Egy társkereső oldal jelszavát szeretném megtudni.Nagyon fontos lenne!
    Ha valaki tud segiteni,irjon.
    köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanazok a módszerek vannak,mint facebook-ra :

      1. Ha hozzáférsz a géphez, akkor keylogger telepítése
      2. Ha nem férsz hozzá, akkor megpróbálni telefonnal felvenni a belépést, vagy e-mail fiókba bejutni és onnan jelszót resetelni vagy a korábbi jelszót kiszedni, ilyenek.
      3. rávenni, hogy a te gépeden lépjen be (előtte keyloggert telepíteni rá)
      4. phising-oldallal (ehhez már kicsit több hozzáértés kell)e-mail-t küldeni neki és rávenni, hogy a hamis oldalra lépjen be és megtudod a jelszót.
      5. stb :)

      Nők blöfföléssel is célhoz tudnak érni sok esetben...(megérzéseidre hagyatkozni, váratlan helyzetekbe hozni a partnert,mikor nem tud színészkedni.)

      Törlés
    2. Köszönöm:)
      sajnos az első 3 módszer nem kivitelezhető.
      nem az én gépemet használja,és ha velem van,nem lép be oda,az tuti..
      de tudom,hogy aktivan ott lóg,és persze azt állitja,hogy nem csinál semmit..
      a belépési nevét tudom,a jelszóra nem sikerült rájönnöm.
      sok múlna ezen..::S
      de nekem kéne valaki,aki megszerzi ezt a jelszót.hálás lennék érte..

      Törlés
    3. Akkor marad a jól bevált social engineering.... Ha tudod, hogy mi a felhasználóneve, akkor esetleg kapcsolatba tudsz vele lépni.... álnéven persze, barátnőd telefonszámával és hamis e-mail címmel, hamis képpel...

      Ha kíváncsivá teszed, akkor tutira bele fog sétálni a csapdába. Kivéve, ha már szivatták így meg. Mert akkor nagyon óvatos lesz...

      A lényeg, hogy kapcsolatba kerülj vele és így szedj ki belőle több információt. pl mi az e-mail címe amivel az oldalra regisztrált. Ha megvan az e-mail cím, akkor azt meg lehet próbálni feltörni. (A te gépeden sehova nem szokott belépni ? Ha máshova lép be annak a jelszava is segíthet.) Végülis így meg tudod állapítni, hogy csinál-e valami rosszat, vagy csak nézelődik.

      Egyébként pedig lehet, hogy tényleg nem csinál semmit, csak nézegeti a képeket és a reglapokat.

      Törlés
    4. Hát,mivel nő vagyok,ezt már megtettem:)
      vagyis a tesztelés megtörtént..egy kamu profillal,kamu képekkel.
      persze hogy próbálkozott,hivott is csevegni egyből,találkozóra invitált,stb..
      szóval ebből tudom,h nem csak nézelődik:(
      az emailcimét tudom,amivel regisztrált,mivel 1-et használ.
      és azt hogy törjem fel?és mit érek vele,kétlem hogy ugyanaz lenne a itt is a jelszava.
      néztem ott az elfelejtett jelszót,de csak újat küldenek ki az email cimre,nem a megadottat.
      azzal meg csak megváltoztatni lehet.
      az én gépemet nem használja egyáltalán.
      na lényeg a lényeg,meg akarom tudni,hogy miféle ismerkedést folytat ott..ehhez pedig be kéne oda lépjek.

      Törlés
    5. Akkor le kellene másolni a társkereső oldal bejelentkező felületét, ezt feltenni egy webhosting oldalra, annyit kell módosítani rajta, hogy a jelszó mezőbe beírt adatokat mentse el egy fájlba.
      Küldeni kell egy levelet "hamisított" url-el az e-mail címére, amiben tájékoztatod, hogy új privát üzenete érkezett vagy új levele vagy valaki érdeklődik iránta, stb (olyan szöveg ami felkelti az érdeklődését és rákattint a levélben megadott linkre.) Az url-t obfuscation technikával kell előállítani.(el kell maszkolni, hogy valódinak tűnjön)
      Még annyit kell megoldani, hogy a hamis oldal, miután megnyomták a "bejelentkezés" gombot, küldje el a usert az igazi oldalra, a login fail szekcióra (mintha elírta volna a jelszót)

      ennyi kb.

      Megkapja a levelet, rákattint a linkre, beírja az adatokat, login fail, megint beírja de most már a jó oldalra, belép és kész. Ha nem elég óvatos nem fog gyanakodni. a jelszót kiszeded az elmentett fájlból és megpróbálsz belépni vele.

      Ha van informatikus imserős vagy fiatal srác ismerős, rokon, akkor tudnak segíteni az elkészítésében.

      sok sikert hozzá!

      Törlés
    6. Köszönöm a segitséged,nagyon rendes tőled..DE,szerinted én ezt meg tudom csinálni?...
      Hát nem,teljesen arab,amit leirtál..:S
      A szóban forgó oldal egyébként is küld az emailcimre ilyen leveleket,hogy xy érdeklődött irántad,stb.
      a kamu profillal én is kaptam ilyet.
      persze nem biztos,hogy ebben rá is kattint a linkre,és úgy bejelentkezik.inkább simán az oldalra lép be.
      persze egy próbát megérne..
      áh,de nem fog ez összejönni,mert nem ismerek sem hackert,sem jó informatikust..:(
      azért köszi

      Törlés
  27. Szerbusz kedves oldal szerkesztő.
    Olvasgattam az oldaladon található össze nevezzük blognak.:)
    Kaptam néhány ötletes tippet...:)
    Szerintem a kétkedőknek és asok h4lye búza info mókusnak aki beír kb segg fogalma nincs arról mire próbálsz célozni azzal mikor egy egy ügyes topikot látok és értelmes választ kap az ember a kérdésére..:)
    Informatikusokról meg kiskatikról kispistikről meg annyit maradj a gatyádban addig amíg nem ütnek ki belőle..:)
    Még 1 szer Grat az oldalhoz és további sok sikert.:)
    Üdvözlettel Seni..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Seni, köszönöm biztató szavaid :) Jól estek.

      Akinek van füle a hallásra az úgyis meghallja amit írok... aki meg nem... azzal nem tudok érdemben foglalkozni.

      Törlés
    2. Igen ez teljesen igaz..:)
      Tényleg kitartást és még szeretnék tőled látni sok sok ilyen érdekes cikket ..:)

      Hajrá hajrá.:)

      Törlés
  28. Hello! En arra lennék kiváncsi ha párom kint van angliában én meg itthon , akkor hogyan tudom feltörni a passwordjét? keyloggert meg facebok decodert már néztem azok tényleg jok, de csak ha hasznánlnta volna vmikor az én gépem. Akkor még is hogyan tudnám elérni?? Ha fizikailag nem férek hozzé a gépéhez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,

      Ezt már egy párszor kitárgyaltuk, de elmondom mégegyszer :
      Phising-el lehet ilyen esetekben jelszóhoz jutni. Küldesz egy e-mailt az e-mail címére és abban egy phising oldalra irányítod, ahol begépeli a jelszavát..ilyesmi.

      Törlés
  29. pishinget sajnos még nem használtam. Igazábol most hallok rola 2jára. Ha adok egy emilcimet elmagyarázod nekem hogy kell azt használni? kemenesivett67@freemail.hu


    köszönöm!

    VálaszTörlés
  30. Többek között a phishing módszert is részletesen bemutatjuk videókkal itt.

    VálaszTörlés
  31. A neten nagyon sok magyarázó (tutorial) és egyéb oldal van phising-ről... Ne légy lusta keresgélni és a google is a barátod. :) HA ELAKADSZ valami konkrét kérdésben, akkor segítek de részletes leírásokat nem küldök, mert tele van vele a net csak egy kicsit keresgélni kell. Olvass vissza, itt már phisingre használható oldalakról is volt párszor szó.

    VálaszTörlés
  32. Sziasztok engem olyan mòdszer érdekelne amivel tényleg sikereket érek el mivel a problémám az hogy az illető ismerősöm a fészen mindössze enyi az előnyöm de sem az email cimét sempedig a jelszavát nem tudom!Hogy csináljam hogy célhoz érjek? Mivel nagyon megnéznèm,hogy miket irtál és hogy kikkel az illető!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is küldj neki e-mailt.... Üzenj neki a facebookon vagy ha az ismerősöd, akkor más módon, hogy akarsz neki küldeni egy e-mailt. Ekkor kénytelen lesz adni egy e-mail címet. Ezen már elindulhatsz...

      Törlés
  33. Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni ( nem ingyen). Egy kulturális egyesület vezetője vagyok és volt egy freemailes emailcímem, egészen tegnap előttig. Azóta sajnos nem tudok belépni és a freemailesek meg le se tojnak :( Sajnos egy egész ifjúsági egyesület működése függ attól, hogy vissza tudom-e kapni a postafiókomat, amit valószínű valaki feltört. 8 éve volt már meg így elég sok emlék és fontos dolog volt rajta. Tudom nagy hülye vagyok, de sajnos késő bánat :( Ha valamelyikőtök tud, kérem segítsen nekem. Elérhető vagyok az alábbi email címen: fds84@citromail.hu Hálás köszönet! Sandra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, első lépésként a rendőrségen feljelentést kellene tenni. Ezután lehet hivatalosan is a freemail felé fordulni és akkor hivatalból el kell, hogy járjanak. A második, hogy tudnod kell, hogy ki volt az. Valamilyen sérelem okán szoktak emberek ilyet csinálni (szerelem féltés vagy más probléma) A freemail-t nyugodtan keresd meg az Origo Zrt-n keresztül elvileg ők tudnak pontos személyt mondani akihez tudsz fordulni a panasszal.
      A c3-at is megpróbálhatod felhívni, hogy segítsenek : http://www.c3.hu/c3/index-hu.html

      Közvetlenül telefonon név szerint keress embereket - ez sokkal hatékonyabb, mint megpróbálni feltörni a feltört fiókodat. Ha esetleg eltűntek tertalmak azt úgyis csak az ütemeltetők tudják neked visszaállítani.

      Törlés
  34. Sziasztok.Skypeos jelszó kellene nekem,tudna valaki segiteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a géphez hozzáférsz, akkor ezt meg lehet próbálni :

      http://lastbit.com/skype/default.asp

      Meg van egy másik program is amivel skype-os accountokhoz hozzá lehet férni. esetleg, ha a gép hozzáférhető, akkor valami skype lehallgató programot is fellehet tenni és akkor a skype-os beszélgetéseket elmenti a gép egy külön helyre.

      Törlés
    2. Sziasztok.Hogy tudnék skype accounthoz hozzáférni, ha távoli gépről van szó?Nevet, email címet tudom,jelszót sajnos nem.Fontos lenne.Köszönöm.

      Törlés
  35. Sziasztok
    Nem köntörfalazok megmondom az igazat bár eléggé ciki,az az érzésem hogy a feleségem kettős életet él,úgy döntöttem hogy meg szeretném tudni az igazságot,rendszeres facebook látogató ezen az oldalon bonyolítja ügyeit. Szeretném megtudni van e valamilyen lehetőség arra hogy megtudjam a jelszavát .Az én gépemet használja az e mail címét tudom de sajnos a jelszavát soha nem menti el
    Segítségeteket előre is köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a te gépedet használja, akkor keylogger-t tudsz használni. Ez a legegyszerűbb. Kombinálhatod scrennshot funkcióval (képernyőmentés) és akkor elég sok mindent megtudhatsz. Én, ha a gépemet használná és tudni akarnám, hogy mit csinál mindenképpen feltennék egy keyloggert a gépre. És az ottani információkkal már tovább tudnál nyomozni. Belépni a levelezésébe vagy a facebook-jára megnézni, hogy mi van ott, stb. Szóval ez esetben elég egyszerű a dolog : Refog Keylogger....

      Törlés
  36. hogy kell facebook jelszot megszerezni neten keresztül?

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok
    Az lenne a kérdésem hogyan tudta blokkolni a barátnőm a gépemen a keyloggert,amikor a jelszavát módosította ,mert pont a jelszómódosításnál,egy behajtani tilos piktogram van és hat perc kiesés ,utána visszaindult a figyelés ez hogy lehetséges,és van e rá mód hogy ez legközelebb ne fordulhasson elő.Azért leirom mit irt ki a program a fent elmondott piktogram magyarázataként csak angolul van.Screenshot content is suppressed because of user's sensitive data.
    Segítségeteket előre is köszönöm

    VálaszTörlés
  38. Ez melyik keylogger ? Mert refog-nál én még ilyet nem láttam.

    VálaszTörlés
  39. Szia
    ez a reforg de azt hiszem a megoldás már megvan last pas ot használ a gépemről ez ellen lehet tenni valamit?

    VálaszTörlés
  40. Ha már ilyeneket használ, akkor eléggé óvatos...

    Phising-trükkel azért ki lehet szedni a jelszót így is. Írtam erről pár bejegyzést, hogy hogy működik.

    Működhet a phising olyan módon is, hogy a helyi etc/hosts file-t módosítod kicsit meg.
    Például két oldal van : www.valami,hu valami.hu.
    Az egyik az amit használ mindenki (pl: www.facebook.com) a másiknak a címét átírod a hosts file-ban a saját phising weboldalad címére és valahogy ráveszed, hogy ne a www.valami.hu-ra lépjen, hanem a valami.hu-ra ami a te oldaladra mutat. Aztán persze továbbküldöd a www.valami.hu oldalra, de az első belépési kísérlet a sima valami.hu oldalon fog menni - ami a te phising oldalad.
    Így aztán hiába rejtegeti a jelszót, mert más módon lesz megszerezve.

    VálaszTörlés
  41. Helló
    Az illető régen az én gépemen használta a Facebook-ot. Az e-mail címét tudom de mást nem. Meg lehet e találni a gépemen a jelszavát valahol? Vagy van valami más megoldás?
    Előre is köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fenti bejegyzés erről szól... Az eltárolt jelszavakat ki lehet szedni a bejegyzésben említett programmal...

      Törlés
    2. Letöltöttem ezt a facebook password decryptor programot de nem csinál semmit. El van sötétedve a show password a export to text és a export to html lehetőség. Csak 1 csomó szart installált fel a gépre amitől érdekesen müködik.
      Légyszives segíts ha tudsz!
      Köszi

      Törlés
    3. próbálj uggy bejutni sztem hogy mindig direkt elrontod a passwordt, és 3elrontás után átirányít olyan oldalra ahol magad kell igazolni, mindenhol menj arra hogy te vagy az a személy, és ronts el mindent többször, előbb utóbb kijukadsz oda, hogy reset my password, nyomd meg( nanáá reset ) ...és utána ahol írja hogy a tag emailjére küldi az ujj passwordöt, azzal is így kombinálj, legalábbis hasonló elven,lényeg hogy az ujj password a te mailedre menjen, addig próbálkozz amig csak van türelmed, ha lesz elég türelmed összehozható, nekem sajnos csak egyszer sikerült,de ez az eggyetlen és legegyszerűbb módszer,nem holmi kamuprogik, csak mert én is kurvasokat próbáltam ki és a legtöbb kis szerencsével épp nem tesz kárt a gépedben, de én javaslom ezt a módszert így a legbiztonságosabb és legnagyobb a sikerélmény!

      Törlés
    4. Ha megváltoztatod valaki másnak a jelszavát, az egyből bűncselekmény. Ha pedig csak belépsz de nem változtatsz meg semmit az nem az. Azok amiket próbáltál nem "kamuprogik". Hackerek készítik hiszékenyeknek, hogy bejussanak általuk az ő gépükre. Ha sok ilyet "próbáltál", akkor viszont nem ártana a gépeden egy alapos vizsgálatot végezni, mert sok trójait a vírusirtók fel sem ismernek... így lehet, hogy már tudják az összes jelszavad...
      Vannak módszerek a dolgok megszerzésére, de amiket te próbálgattál azok nem azok. Azokkal csak a saját gépeden tudsz kárt tenni...

      Törlés
  42. A barátnőm aki tőlem távol lakik, meg akarja változtatni a facebookos belépési adatait. Most még én is tudom, de ez már gyanús nekem, mert az újat viszont nem akarja megadni. Van valamilyen módszer, hogy még most amikor be tudok hozzá lépni, elküldje vagy megmutassa majd az újat is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez tényleg gyanús. Még most kéne keyloggert tenni a gépére a jelszó váltás előtt...
      Ha hozzáférsz az e-mail fiókjához, akkor esetleg azzal lehet valamit kezdeni (de lehet, hogy azt is meg fogja változtatni) Esetleg cookie-val lehetne próbálkozni, de annak a pontos működését facebooknál nem ismerem (Belépsz a facebook-ba és megpróbálsz belépve maradni a jelszó váltás után is. Ennek a technikai részleteit nem tudom utána kéne nézned, hogy ez működik-e. Belépsz most, és frissítgeted a cookie-t, hogy soha ne járjon le(De tényleg nem tudom, hogy ez működhet-e. Ki kell próbálni)
      A másik lehetőség a phishing, hogy megtudd az új jelszót. Az meg ki van vesézve elég jól - szerintem.
      (Én azért még most megpróbálnék keyloggert tenni a gépére, ha nagyon nem bízol benne.)

      Törlés
  43. Sziasztok! A phishing tényleg elég jól kivan vesézve,csak ugye azt nem találtam sehol hogy pl. a phishing facebook belépő oldalt hogyan küldöm el a felhasználónak:(...sorry a kérdésért de ez számomra tényleg nem derült még ki:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez valóban még nincs részletesen kifejtve, de azért nagyvonalakban esik szó róla... Most van egy konkrét feladatom (törölt sms-ek visszafejtése), arról írok majd egy átfogó bejegyzést, utána folytatom a phishing-gel kapcsolatos dolgok kifejtését. Írok majd példákat, hogy ezt hogyan lehet elküldeni - illetve, hogy ha valaki kap egy ilyen levelet azt hogyan tudja észlelni (hogy hamis az url benne)

      Törlés
    2. rendben van és köszönöm a válaszod! Akkor várom a részletesebb kifejtést.:)

      Törlés
    3. Addig is itt lehet nézelődni esetleg :

      http://www.thehackinguniverse.com/search?q=facebook&x=0&y=0#

      Törlés
  44. Sziasztok!
    Én a barátom facebook jelszavát szeretném megtudni, de még soha nem lépett be az én gépemről sehova sem! Szóval nincs mit kidobnia a programnak!
    A telefonnal felvevős dolog sem működik! viszont nagyon fontos lenne!!
    Én csak a belépéshez szükséges email címét tudom! Van valami kevésbe bonyolult megoldás?
    Előre is KÖSZÖNÖM!

    VálaszTörlés
  45. A legkevésbé bonyolult megoldás, hogy megkérdezed tőle. A többi megoldás mind bonyolultabb. Ha nem bízik meg benned annyira, hogy belépjen a gépeden vagy hogy te hozzáférj a gépéhez, akkor el kéne inkább gondolkodni, hogy valóban szükséged van-e erre a kapcsolatra.... Egy kapcsolat alapja a bizalom kellene legyen, ha nincs bizalom nem beszélhetünk kapcsolatról. Ebben az esetben másik barát után kéne inkább nézned, minthogy az idődet olyasvalakire pazarlod, aki nem bízik benned.

    VálaszTörlés
  46. Sziasztok!

    SMS-el vagy telefonhívással nem lehet fizetni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom , hogy pontosan mire gondolsz de az SMS fizetésekkel az a gond, hogy a különböző szolgáltatók annyit lenyúlnak, hogy annak aki a konkrét szolgáltatást nyújtja és az értéket létrehozza alig marad valami....

      Törlés
  47. Segítsetek! egy facebook felhasználónak kéne a jelszava! nagyon fontos........:$ mihamarabbi segítséget várok aki fel tudja törni az face-t!!! csori66@freemail.hu-ra várom azok jelentkezését akik tudnak segíteni! köszönöm

    VálaszTörlés
  48. Sziasztok.Nekem egy facebok jelszóra lenne szükségem.e-mail cím meg van.ki tudna segíteni?Ha van ilyen bízom benne igen, ide írjon kérem camp15294@citromail.hu
    Sürgős..

    VálaszTörlés
  49. Sziasztok!
    Egy elkeseredett lány vagyok. Párom megváltoztatta a facen a jelszavát és mostanában elég sokat van fent :( Szerintem valakivel irogat. Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Kérlek akit tudna nekem segíteni nagyon nagyon meghálálnám. Elérhetőségem, amelyre várom válaszotokat és segítségeteket..e-mail: kicsinyko@citromail.hu
    Nagyon nagyon várom segítségét a kedves aranyos emberkének, aki segítene kideríteni a jelszavát. Meghálálom :(

    VálaszTörlés
  50. Üdv.
    Olyan érdekelne, hogy ha valaki már belépett a gépemről de nem mentette el a jelszót és a gép még nem lett újra telepítve, akkor még vissza lehet keresni a jelszót és a felhasználónevet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Több mindentől függ. Ha nem mentette el a jelszót, akkor azt nem lehet megkeresni, de lehetséges, hogy a felhasználónév még így is elmentődött. Érdemes ilyenkor az összes böngésző adatait átnézni.... Esetleg más hozzáférési adatok lehetnek elmentve amiből ki lehet indulni... Át lehet nézni, hogy milyen programok lettek elindítva (skype, msn, egyéb) törölt fileokat vissza lehet állítani, meg még van pár dolog amit ilyenkor érdemes átnézni...

      Törlés
  51. Szeretnék figyelmeztetni mindenkit hogy a ,,hackerképzés.hu"néven futó dolog egy nagy kamu.Vírusos lesz a géped,a ,,csomag" egy nagy nulla.Lehúznak,és kész,vigyázzatok velük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lehet, hogy te vagy a kamu?

      Ha gondod van a csomaggal írj a megadott e-mail címre.

      Vagy kérdezz, hanem tudsz valamit.(Bár aki jellemtelenül vádaskodik annak ki akarna segíteni ?)

      Név nélkül arctalanul vádaskosni elég jellemtelen dolog nem gondolod ?

      Törlés
    2. Én nem vagyok kamu te gyökér.Pnt te beszélsz?Képzeld írtam nekik,jött is a sallang,aztán meg egy link,amiről kaptam egy olyan vírust hogy újra kellett telepítenem a gépem.Na ez a jellemtelenség.Majd kiváncsi leszek,hogy ha hazamegyek,mersz-e így dumálni a két méteres 110 kg-os testem legtetején levő pofámba is.?Kiírjam a nevem?Rossz kamuk vagytok!Miért nem lehet érdekes módon kommentelni a youtube-os kamutok alatt?Közönséges csalók vagytok.Vagy tudod mit?Mondj egy árat utalok ISMÉT,és lássuk tényleg tudtok-e valamit....

      Törlés
    3. Ja,és a többieknek:valóban vannak profik.De őket a neten nem fogod megtalálni!Nekem is hónapokba került...80 dollár egy jelszó,vagy 5db 300-ért.És nem kérik előre a pénzt,csak abban a pillanatban utalsz ha már meggyőztek arról hogy tényleg tudnak valamit....

      Nektek meg itt az email címem,kaptok még egy esélyt hogy bizonyítsátok nem vagytok kamuk!Nézzük ki a jellemtelen!newfreemasons@gmail.com

      Törlés
    4. Én meg nem vagyok gyökér. Én csak 95 kg vagyok, de hidd el, hogy nem fogok elszaladni előled barátom...

      Nekem meg ne utalj ISMÉT, mert ÉN még egy fillért se kaptam tőled.(nem is kell) ÉN itt INGYEN segítek annak aki érdemes rá. De ha fenyegetőzől azzal nem sokra mész nálam. Inkább tégy fel kérdéseket, hogy mire vagy kíváncsi.

      Ez az "újszabadkőművesek" meg ugye csak valami vicc akart lenni ? Az én e-mail címemet már néhányszor kiírtam ide ,ha akarod keresd meg és írj e-mailt ha nem akarod itt feltenni a kérdésed.

      Törlés
    5. De gyökér vagy,mert lekamuzol úgy,hogy fingod sincs miről beszélek.Ezek a kis ragyásképű szemüveges ,,hackerek" lehúzzák az embereket,és semmit nem adnak érte cserébe,csak semmitmondó tippeket amiket bárhonnan be tudsz szerezni a netről.De erre csak akkor jössz rá amikor megvetted a csomagot.Kommentelni nem lehet persze,sőt!Na ez a kamu!Inygen segítséggel nem megyek sokra,nekünk profi kell és aki valóban tud is eredményt produkálni,Természetesen ezt senki nem várja el ingyen.
      Hogy kinek mi a vicc,azt mindenki maga dönti el.Mivel te kívülállóként a hiedelmekből ítélsz,ezért nem is csodálkozom.De mi nem szeretnénk meggyőzni senkit....Egyébként ennek meg semmi köze ehhez az egészhez.

      Törlés
    6. Akkor gyökér vagyok. (nekem is megvan a véleményem rólad...hogy te mi vagy.) több dolog sem igaz abból amit mondasz.
      1. A semminél azért sokkal többet kapsz cserébe 5 ezerért. csak összehasonlításképpen, egy magánnyomozónak egy 100-ast kéne fizetned 1 napra...
      2. lehet kommentelni az oldalon is meg a fórumon is, sőt e-mailt is lehet írni, ha konkrétan nem tudsz valamit vagy nagyon elakadnál...és kapsz segítséget. ez nem hiedelem, hanem tény.
      3. nem hiedelmekből itélek. láttam a csomagot és tudom, hogy mi van benne.
      4. Ha ilyen okosak vagytok, hogy "csak be kell szerezni a netről", akkor mire vártok még ? Szerezzétek be a netről....

      Ha nem kell a segítség, akkor meg viszlát! Nem segítek sem ingyen sem pénzért...

      Jó keresgélést nektek.

      Törlés
    7. Akkor csak igazam lett hogy ti húzzátok le az embereket....Kommentelni lehet persze.Álnéven saját magatokról,természetesen csupa jót.A negatív kommenteket úgy törlik mint a huzat.Képzeld írtam vagy 3 emilt és SEMMI segítséget nem kaptam.Vagyis azt hogy pl. ,,próbálgasd a beceneveit,születési dátumát,stb".Igazad van nagy segítség.Aztán megadtak egy oldalt ahová feltöltötték a progit.És nem volt ott!Majd 3 nap múlva elismerték hogy tényleg,mindjárt felrakják még1x.Fel is rakták.Le is szedtem,telepítettem.Na ezután kaptam egy olyan vírust tőlük,hogy újra kellett telepíteni a gépem.A csomagba nincs egy nagy lószar sem.Jelszófigyelőt bárhonnan le lehet szedni.De mit érsz vele 3000 km-ről?És hasonló gagyi dolgok,amatőröknek szép körítéssel eladva.A keresgélésről meg annyit,hogy 5 perc alatt minden olyan dolgot le tudsz szedni a netről amit ők(ti?)pénzért eladtak.De mint mondtam erre csak utólag jössz rá,amikor már fizettél....Méghogy hackerképzés...nevetséges.Segítségre amúgy sincs szükség,senki nem kérte....Csak szerettem volna ha másokat nem csapnak be.De ha szerinted az rendben van,akkor csak gartulálni tudok hozzá.Na nem baj,számlát kaptam.... See u later :)

      Törlés
    8. Apropó nem te vagy az Balázska? :))))))

      Törlés
    9. Figyelj csak : Próbáltál már meg hasonló dolgot készíteni ? Nem informatikusoknak, hanem olyan embereknek akik mit sem értenek a géphez.... Egyáltalán készítettél már valamit a saját elképzelésed alapján vagy a melóhelyen megmondják neked, hogy mit csinálj és azt csinálod ? Vagy tudsz JOBB megoldást ? Add elő kedves barátom. Ha meg nem tudsz se jobb se olcsóbb megoldást akkor meg minek pampogsz ? Ember, ezt a dolgot nem kötelező megvenni. Aki nem veszi meg az keresgéljen a neten tovább aztán amit talál próbálja meg felhasználni. Aki megveszi annak segítünk. Az összes lehetőség fel van vázolva amit egyáltalán ki lehet használni. Meg leírások meg minden. Melyik programot érdemes használni, hogyan, stb. egymagadtól hetek mennek rá mire egy épkézláb dolgot egyáltalán megtalálsz - ha nem értesz a géphez. Amit lehet mi megteszünk. Ha te megvetted a "csomagot", akkor hívj fel (emailben megadom neked a számom) elmondom az összes lehetőséget amit használni tudsz. Vannak hatékony módszerek és vannak nehezebbek. Rajtad is múlik, hogy melyiket lehet használni.

      Amúgy az egész rendszer átalakítás alatt van. Csak tudod öregem ebben kibaszott sok meló van. Ha te ingyen csinálsz egy ilyet, akkor majd mindenki oda megy. De amíg nincs ilyen addig marad ez. Folyamatosan fejlesztve vannak benne a dolgok. Csak nem megy minden egyszerre. Több mint 100 videó van már az új oldalhoz. Csak azt még fel kell építeni , ki kell alakítani az egész rendszert, minden funkcióját leprogramozni, a videókhoz részletes leírásokat készíteni, meg satöbbi. Kurva sok meló van/lesz benne. És akinek ez ingyen kell annak azt üzenem, hogy az menjen inkább hozzád majd te segítesz rajta. Akinek sok 5 ezer forint (kb 7 doboz cigi ára...) ezért az inkább hívjon fel titeket, majd ti segítetek rajtuk... INGYEN!

      Tényleg, ha ilyen nagy a pofátok, akkor miért nem csináltok már egy JOBB oldalt ? INGYEN persze.

      Jelenleg mondjuk ez az 1.0-ás verzió amit el lehet érni de már van belőle 2.0-ás. Az egész rendszer át van alakítva pont azért, hogy még jobban lehessen használni az átadott ismereteket. De ahhoz, hogy publikálni lehessen még egy pár dolgot el kell készíteni. Tudod, programozni kell meg ilyesmik. Különben TE ingyen dolgozol ? Ne kábits már.

      Amúgy a dolgokat folyamatosan fejlesztjük és aki egyszer megvett valamit az folyamatosan kapni fogja a frissítéseket és mindent amit erről tudni lehet. (Új módszerek, új programok, satöbbi. egy folyamatosan frissített - rendszerezett és érthető módon előadott - ismerethalmaz. 7 doboz cigi áráért. Kurva olcsó ez.)

      Tudod mit ? Zárjuk már rövidre ezt a dolgot : Írj egy e-mailt és én megadom a telefonszámom (lakcímem is megadom ide is jöhetsz) aztán elmondod, hogy mit szeretnél én meg elmondom, hogy azt hogy lehet megoldani. Várom az emailedet...(enyém bukovina at gmail)

      Egyébként még egy kérdés : miért nem a fórumon teszed fel a kérdéseidet ????? Mert esetleg választ is kapnál rá ?

      Törlés
    10. Elolvastam a kommenteidet, és lenne pár kérdésem:
      -Ha cenzúráznánk a dolgokat, már rég töröltük volna a kommentedet.. nem?
      -Szerinted mitől kaptál vírust? Egy olyan csomagtól amiért fizettél 5ezer forintot és kaptál róla számlát, vagy egy olyan programtól amit youtuberól letöltöttél, mert láttad a videóban hogy "vérpistike1995" két gombnyomásra feltör egy facebook fiókot? Szerinted vérpistike miért oszt meg a nagyközönséggel egy ilyen hiper-szuper hacket? Azért, hogy utána a facebook kijavítsa 1 óra alatt? (persze ha működne..) azért mert haszna van belőle. Nem fizetsz érte, szóval hogyan lehetne még belőle haszna? Mondjuk úgy hogy "vírust" - hívjuk inkább kémporgramnak - juttat a gépedre!

      Ha mi is kémprogramot terjesztenénk, nem 5ezerért árulnánk a csomagot, hanem ingyen.. mert képzeld akkor többen letöltik..

      Jah és még annyit, hogy a kommenteid alapján téged nem a jelszófeltörés megelőzése érdekel, hanem valaki más jelszavát szeretnéd feltörni. Ez BTK §300/C bűncselekmény elkövetésére megalapozott gyanú, valamint a garázdasággal való fenyegetést is a számládra írható. Úgyhogy azt a $80-t tedd félre inkább, abból a pénzből egy ügyvéd szóba áll veled egy órára.

      Törlés
    11. Jajj de okosak lettünk hirtelen.Nem az 5000 ft ról van szó,egy picit több az órabérem idekinnt...
      Tehát valószínűleg nem mosogatok,hanem ,,önnállóan végzem a munkámat".Többek között jogot is tanultam,így tudom miről beszélsz.El kell keserítselek,nincs szükségem ügyvédre,magam szoktam írni a beadványokat....Így könnyedén megállapítható pl az esetem alapján(akár tanú is lehetnék...)hogy amit Ti csináltok nem más (leegyszerűsítve)mint közönséges csalás.És hamár a BTK-t említed,mi van az általatok elkövetett (halmazatban) bűncselekményekkel?Megtalálod magadtól,vagy mondjak egy párat?Az ugyanis nem elég hogy kiírjátok hogy nem szabad más jelszavát feltörni...Egyébként a PTK-t nem olvastad (rágalmazás és stb...)?Tudod az nem elég ám ha egy párszor elolvasod a BTK-t(azt mindenki tud),az értelmezni is tudni kell,mégpedig a hatóságok szemszögéből (pl Kúria állásfoglalása ide vonatkozóan)....De jelents fel nyugodtan öröm,és igazán érdekes lenne veletek dolgozni.....
      A vírust onnan kaptam amit ti megadtatok oldalt,ti mondtátok hogy nyugodtan engedjem át,mert minden rendszer vírusnak érzékeli,de nem az...Volt rá lehetőségetek,és nem segítettetek!
      Én egy évebn 1x megyek Magyarországra (elég is belőle annyi),így max jövő nyáron találkozhatunk.
      Elmondom (leegyszerűsítve)hogyan ,,lehetne" megoldani egyébként a dolgokat,.Veszel az illetőnek egy laptopot,vag pl megnyeri véletlenül a Facén.A laptop a tiéd,használatra kölcsönadod határozatlan időre.A saját gépedre meg ugye azt telepítesz amit akarsz,és az emberek bármit kipipálnak,senki nem olvassa el amit el kéne...Na itt légy okos BTK király...Úgyhogy Balázska akkor kellett volna segíteni mikor volt rá lehetőség!(Nem mellesleg én már régen megadtam az emilemet.)Merry X-mas Hackerek!

      Törlés
    12. Még egy gondolat:vajon a magyar hatóságok megkeresnének egy olyan országot amivel nincs is kiadatási egyezményük ( de mégcsak jogsegélyük se nagyon)csak azért mert egy magyar ,,hackerképző" egy nem is magyar állampolárt meggyanusított? :)

      Törlés
    13. A panaszaidat már hallottuk, de én még mindig nem tudom pontosan, hogy mit is szeretnél.... e-mailt nem küldtél, ide nem írtad le, szóval ez egy rejrély... hogy mire is volna szükséged. ha csak azért jöttél ide, hogy elmondd, hogy mekkora gyökér vagyok, akkor ezt már megtetted. Mindenki láthatja a beírásod, nem töröltem ki. Szóval, ha a célod és a szándékod ez volt, hogy legyökérezz akkor küldetés teljesítve. Neked is szép napot.

      Törlés
    14. Mint már elmondtam (szövegértés),annak idején küldtem vagy 10 EMAILT.(Sőt küldem ugye pénzt is...)
      Nem segítettetek.Mit akarok?Tőletek?SEMMIT.Azt szerettem volan elkerülni hogy más is így járjon.
      Ennyi.Maximum a TEK-akarhat majd valamit,ha esetleg képbe kerültök az Anonymous csoporttal kapcsolatban.... Heppinyújír :)

      Törlés
    15. Szeretsz konspirálni nemigaz ? Mindenkit átverünk, és mi vagyunk az Anonymous... sajnos ki kell ábrándítsalak. Nem verünk át senkit és az anonymous se mi vagyunk...

      Törlés
    16. 1.Soha nem mondtam hogy mindenkit átvertek.Engem átvertetek,nekem ennyi elég.
      2.Nem mondtam hogy ti vagytok az Anonymous.Olvasd el ismét amit írtam,és értelmezd.Csak egyszer tedd meg és rájössz szarban vagy/vagytok....

      Törlés
    17. Nem hinném, hogy szarban vagyok. Valójában te vagy bajban, ha valaki másnak a jelszavát kell megszerezned valami miatt.... Mint már mondtam én nem láttam egy fillért se a pénzedből - ergo : át se verhettelek. Az, hogy te azt mondod Ti, az még nem jelenti azt, hogy Mi. Ez csak a te fejedben van így. Mivel a dolgokról alig van fogalmad (hogy mi hogy van) csak elképzelésedből tudsz kiindulni. Ezek tévesek.. de meghagylak a hitedben. Ha te így véled, akkor legyen neked így.

      Törlés
    18. Ezt majd ne nekem magyarázd meg...Tudod nekem mondhatsz amit akarsz,nem érdekel.Téged sem amit én mondok.A különbség az hogy én tények alapján írom amit írok.De nem mindenkit tudsz majd lerázni ennyivel.Lehet hogy igazad van,ez majd kiderül.De az odáig vezető út elég kellemetlen lesz.Tartozom nektek,és a tartozást illik megadni.És igazad van,szeretek konspirálni.És talán ti is jobban tennétek...

      Törlés
    19. Kedves "X" , nem igazán tudom, hogy hogy szólítsalak, mert bemutatkozni azt elfelejtettél. Te most fenyegetőzöl ? Nagyon jó. Már mondtam : nem ijedek meg. Se tőled se mástól. A lelkiismeretem tiszta. Különben már azt is mondtam neked, hogy hívj fel vagy gyere ide és személyesen beszélhetünk. Levelet nem írsz fel nem hívsz pedig megadnám neked a telefonszámom is. Ide sem jössz... És még azt se nagyon bökted ki, hogy mit is akarsz valójában. Fenyegetőzni ? Ez a célod ? Ezért írkálsz itt ? Vagy bosszút forralsz, mert át lettél verve ? Kár az idődet pocsékolnod. Sokkal egyszerűbb - és gyorsabb - lenne ha felhívnál vagy idejönnél és személyesen mondanád el a gondodat. De ezt nem teszed meg. Úgy csinálsz, mintha megsértődtél volna. Nem tudom mire vélni a dolgot. Nekem ugyan nem tartozol (max. egy bocsánatkéréssel) és szerintem én sem tartozom neked. Idejöttél erre a blogra és legyökéreztél, de nem töröltem ki a hozzászólásaidat. Itt vádaskodsz "tényekre" alapozva, pedig szerintem fingod sincs 1-2 dologról. Ha komolyan gondolod, hogy gondod van velem miért nem hívsz fel ? Megadom neked a telefonszámom. Na ? Felhívsz vagy sem ? Mr. X.

      Törlés
    20. Közben sikerült kideríteni, hogy mi is történt valójában.

      Még mindig áll az ajánlatom, hogy keress meg e-mailben...
      Ha nem élsz vele, az a te döntésed. Viszont ez esetben sajnos nem tudok neked/rajtad segíteni....

      A Legjobbakat!

      Törlés
    21. Akkor utoljára összefoglalom:
      Én nem foglak keresni.Én fizettem nem kaptam SEMMIT,SEGÍTSÉGET SEM.Kerestelek annak idején elég sokszor.ÉRTED????NEM KELL A SEGÍTSÉGETEK.Eddig nem igazán értem rá....de most is feleslegesen néztem ide,Mert mindenre ott van a válasz a hozzászólásaimban.CSAK EL KÉNE OLVASNI (próbáld mondatonként értelmezni,hátha úgy megy).És én nem szoktam fenyegetőzni.Ez ígéret.Szerinted egyszerűen miért nem lépek át ezen az egészen?Gondolkozzál már...Mint írtam,azt csináltok amit akartok.ÉS ÉN IS.Itt ezt lezártam.Érted?(Kifejtem mert nem fog menni magatoktól:csak ITT.)Azt hiszed elérsz valamit azzal ha kitörlöd a hozzászólásaimat?Töröld!Sokra nem mész majd vele.
      To be continued....

      Törlés
    22. A telefonszámodról meg annyit,hogy nem kell megadnod.Mert már megvan!Egyszer már megadtad...Sőt.Van címem is,és miegyéb....szar ám mikor van valaki aki rólad sokmindent tud,neked meg ötleted sincs kivel akadtál össze.
      Si vis pacem, para bellum!

      Törlés
    23. Igazad van, ne haragudj. Nem nagyon figyeltem eddig oda rá amiket írtál. De most alaposan utána(d) néztem...(nem itt, hanem mindenhol...)

      Sajnálom ami veled történt, de attól, hogy velem keménykedsz még nem fog helyrejönni az életed.

      Felőlem kikiálthatsz engem ellenségnek, de nem én vagyok a te ellenséged...Ezt beláthatnád.
      Harcolhatsz ellenem, de ennek csak azok fognak örülni, akik kisemmiztek téged (is).

      Csak 7 évvel vagyok idősebb nálad de nekem se habostorta az életem és már egy váláson is túl vagyok. Nekem is vannak barátaim külföldön. Egyik épp angliában -> kamionsoför. Ő is Kanadába készült egyébként, de az angoloknál elvan - egyelőre.

      Úgy látom te afféle Don quijote vagy, aki szembeszáll az ezer-fejű szörnnyel, meg csalókkal, stb. Csak most szerintem eltévesztetted a házszámot. Engem te ezelőtt sohasem kerestél meg. Akkor láttalak először amikor itt elkezdtél irogatni. (És ha jól sejtem amit sérelmezel az ettől sokkal korábban történt nemigaz ?) Nekem előtte soha nem írtál és nem is kértél tőlem segítséget. Mindegy, hogy mit hiszel vagy képzelsz erről ez akkor is így van. Ennyit erről. Rossz ajtón kopogtatsz.

      Utoljára kérlek, hogy gondolkodj el arról, hogy ki az ellenséged és ki nem az. De Ha mindenáron ellenséget akarsz magadnak, akkor megkapod. (Én nem a BANK vagyok...engem nem tart vissza semmi, ha úgy vélem, hogy igazam van)

      Én tényleg az a fajta birkatürelmű ember vagyok akinek lefestetted a magyarokat az egyik hozzászólásodban(nem itt) de ha elfogy a türelem a birkából oroszlán lesz...

      http://www.youtube.com/watch?v=0G3OnxmiPUg

      Ha igazi szittya lennél már rég felhívtál volna...

      Segítek : Indítsd el a google-t és írd be "SZITTYA virtus".

      http://www.buddha-tar.hu/a_szittya_virtus

      Törlés
  52. Sziasztok!Tud valaki segiteni phishing-el kapcsolatban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mit szeretnél tudni ?

      Törlés
    2. talaltam par oldalon mar eleve letoltheto csomagot,de nem tudom hogyan kuldjem el az alanynak,valamint hogyan iranyitsam at a valo oldalra az alanyt azutan?

      Törlés
    3. A phishingnek épp ez a lényege : hogyan vesznek rá embereket, hogy linkekre kattintsanak. Olyan levél kell vagy facebookon küldött hivatkozás amire az illető rákattint. Hogy ki mire kattint rá és mire nem azt én nem tudhatom, mert ez mindenkinél más. Egy jó reklám, egy érdekes hír, leárazás, szuper nyeremény, rokontól egy (ál) levél, stb. Nincs rá biztos recept. Kit mi érdekel arra fog rákattintani.

      A valós oldalra átirányítás pedig fent van itt a blogon kétféle variációban is : submit-el továbbdobni vagy refresh-el lefrissíteni az oldalt.

      Részletes videók és leírások lesznek majd nemsokára. Ha elkészültek beszámolok róla itt...

      (már kb 100db videó készült különböző alap dolgokról, mit hogyan kell csinálni. Ezek feltöltése folyamatban van egy megfelelő tárhelyre. addig is türelem, vagy lehet a neten keresgélni...)

      Törlés
    4. koszi szepen a valaszt,kivancsian varom a leirasokat.

      Törlés
  53. Lenne egy kérdésem,szükségem lenne egy fb jelszó,ki tudna nekem segíteni ebben,nagyon fontos.Emailbe várom a jelentkezést spigo13@citromail.hu

    VálaszTörlés
  54. Valaki segítsen! Egy fb jelszó kellene nekem! Az a helyzet a barátnőm most szakított velem és megváltoztatta a jelszavát. És nagyon szeretném tudni mi az új mert kíváncsi vagyok mit gondol rólam és hogy kivel beszél mert most nagyon magam alatt vagyok! Kérlek valaki segítsen! Erre az email címre várom a válaszokat: enebl@freemail.hu Előre is köszönöm a segítséget!

    VálaszTörlés
  55. sziasztok, olvasgatom amiket irtok,nekemis segitség kellene a feleségem ugy érzem megcsal az imeil cimét jelszavát tudom.de a face jelszavát sajna már nem ,aki tud segitsen már nekem a face jelszavát megtudni,előreis kőszőnőm,

    VálaszTörlés
  56. Sziasztok!
    Érdekes emberek, érdekes helyen.
    Valószínűsítem a volt nejem lépett rá a gmail fiókomra, "szeretetből".
    A lényeg, hogy nem tudok belépni.
    Nagy fiú vagyok, ismerem a játékszabályokat, és nem sz....k a tányérkámba.
    Aki tud segíteni megtalál a tor21742174@gmail.com címen.
    Fehér ember nem felejt.
    Zoli

    VálaszTörlés
  57. Kedves Zoli és kedves mindenki. Pár dolog amit szükséges ide beírnom.
    1. Nem szerzem meg senkinek a jelszavát (bár lehet, hogy meg tudnám tenni), mert ez bűncselekmény, 2-5-évig terjedő börtönt lehet érte kapni.
    2. Neked kell megszerezned az ismerősöd vagy a családtagod jelszavát. Vagy a saját jelszavadat, ha kizártak a saját fiókodból. Ugyanis, ha családon vagy kapcsolaton belül történik ilyesmi az teljesen más elbírálás alá esik. Enyhébb ítéletre lehet számítani - ha egyáltalán eljut a dolog ítélethozatalig.
    3. Én csak abban tudok segíteni, hogy módszereket mutatok - de csak azért, hogy a saját biztonságodat biztosítani tudd. ha ezt az ismeretet másra használod fel, abban az esetben te leszel érte a felelős és neked kell vállalni érte a következményeket.
    4. Ide ne írkáljatok e-mail címeket, mert ha valaki megkeres ezen titeket, akkor az vagy nem tudja, hogy bűncselekményt követ el vagy csak le akar húzni pénzzel. Plusz az e-mail cím személyes adat ide ne írjátok be a saját e-mail címeteket, mert azon keresztül támadásnak teszitek ki magatokat (még, ha nem is ez az igazi címetek...) (Más e-mail címét meg pláne ne írjátok ide!)
    5. Inkább kérdezősködjetek - itt vagy máshol - hogy milyen lehetőségek vannak. Ebben tudok segíteni. A jelszó megszerzésének kismillió módja van. Valamelyik beválhat. de ennek neked kell utánajárni. A nagy piros gomb, amit megnyomunk és utána kiesik belőle a kérdéses jelszó csak a filmekben létezik. De komoly filmekben még ilyen piros gomb sincs. Kamerával veszik fel amit begépel az ürge, vagy egyszerűen kiverik a delikvensből a kódot.vagy más trükköket vetnek be. Ha kell az információ akkor azért meg kell dolgozni.
    (mint a filmekben) Neked kell eldöntened, hogy mennyire fontos , hogy megtudd amit meg szeretnél tudni. Ha elég fontos, akkor vágj bele és alaposan járj utána. ha nem vagy elég kitartó vagy megriadsz a kihívásoktól, akkor bele se vágj! Nyugodj bele, hogy nem vagy képes rá, hogy megszerezd amire szükséged van...

    Végül kedves Zoli!
    A gmailnél többféle verzó is van amit ki lehet próbálni. Egyszerűen bejelented a help deskjükön, hogy ellopták az accountodat. vagy, ha van hozzá másodlagos e-mail vagy telefon, akkro azon keresztül lehet próbálni valamit. vagy megpróbálod visszaszerezni....
    vagy még jobb. küldesz oda egy e-mailt és megnézed, hogy válaszolnak-e rá.... és ha igen, akkor csapdába csalod az illetőt...
    Végül : nem árultad el, hogy a tartalom kell, ami benne volt (lehet, hogy azt már ki is törölték) például mások e-mail címei (ezeket megpróbálhatod beszerezni máshonnan) vagy pedig csak az e-mail kell, mert ide küldenek neked leveleket (ebben az esetben más csatornán szólhatsz, hogy ide már ne küldjenek semmit)
    Esetleg hozz létre egy másik fiókot (máshol) és ezzel légy óvatosabb, és erre az előzőre ismerősöktől küldjetek üzeneteket,(mintha nem tudnának róla, hogy már nem a tiéd) hogy látni lehessen, hogy használja-e valaki a fiókot...majd csapdába kell csalni, (meg kell tudni az ő e-mail címét ... )

    VálaszTörlés
  58. mit kell csinálni én nem értem

    VálaszTörlés
  59. Sziasztok jelszó ügyben kéne segitség,természetesen dijjazás ellenében. Várom privátban a hozzáértők jelentkezését. titok.imre@gmail.com

    VálaszTörlés
  60. én tudok egy k*va jó progiit:) a weboldala: www.kurvaanyadat.hu=userhack.)/facebook.com

    VálaszTörlés
  61. gmail és/vagy FB jelszó "visszaszerzésére" lenne szükségem.Egy valóban hozzáértő keménylegény, aki nem retten el a valóban(!!!) nehéz kihívásoktól.
    Eme segítségét igencsak bőven megjutalmazhatom. Részletekért mail sergio.hurt@gmail.com vagy skype: hurtlinger
    Ismétlem: nehéz dolga lesz és csak komoly, hozzáértők keressenek a részletekért!

    VálaszTörlés
  62. Heló nem nagyon értek ezekhez de én letöltöttem a FacebookPasswordDecryptort Linux Mintre:ezen,hogy kell megnyitni? Bocs, tudom, hülye kérdés

    VálaszTörlés
  63. Ez egy windows-os program..... Ha a gépen nincs windows, akkor nem tudod használni. Különben a wine-al kell linuxon a windows-os programokat elindítani.

    VálaszTörlés
  64. Segítenétek? Van egy barátnőm aki valószínűleg bajba került, de nem mondja meg nekem. Szeretném megnézni az emailját. Ha valaki megtudná szerezni a jelszót örökre hálás lennék. A címe: gerigirl@freemail.hu

    Ez az enyém ide szeretném a jelszót iregszemcse11@gmail.com

    A jelszót előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  65. Heló! A segítségeteket szeretném kérni! A testvérem bajba került és szeretném meg nézni az e-mailját! Ha valaki megtudná szerezni a jelszót annak nagyon örülnék. A címe: http://www.facebook.com/vivien.batta.98?fref=ts
    Csak ezt tudtam meg szerezni!
    Kérlek segítsetek minél hamarabb! erre az emailra kérném az e-mail címet és a jelszót: stark.ricsi@gmail.com

    VálaszTörlés
  66. Üdv! az egyik bnöm a hátam mögött beszél, úgy érzem és nem tudok mit tenni ellene. hazudozik és nem mondja meg az igazat, ezen kívül poénbol le akar járatni, annyira tétlen vagyok

    http://www.facebook.com/regina.czipp?ref=ts&fref=ts

    ez itt a facebook profilja és a jelszot ide szeretném: rekus095@gmail.com

    nagyon nagyon megköszönném, hálás volnék, ha valaki elküldené a jelszót. Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ? Ezt meg hogy képzelted ? Ez itt nem a kívánságműsor...

      Törlés
  67. helo,ha tudod valaki jelszavat es feljelentkezel? az utana latszik valahol,ha utan kileptel majd felleptel a sajat oldaladra?fb rol van szo,.koszi,.

    VálaszTörlés
  68. Én azt veszem észre hogy rengeteg a féltékeny ember :D ha úgy érzed hogy megcsal a barátnőd vagy a pasid akkor csald meg teis :D az még nem bűncselekmény, de a másik profilját feltörni az már igen!!!
    Vagy vágd pofán a párod és faggasd ki hogy mi a faszt csinál :D !
    Legyen már egykis akaraterőtök ne a hülyeségre fecséreljétek el az időtöket!!!

    VálaszTörlés
  69. Sokan fordulnak ide segítségért közel azonos gondok miatt..vélhetőleg senki nem kapja meg a remélt jelszót az adott fiókhoz októl és ígéretektől függetlenül. Mindent fel lehet törni csak idő és tudás kérdése..mind a kettő igen drága dolog...másfelől..akik tényleg birtokában vannak eme tudásnak azoknak igen erős fegyver van a kezükben. Mindamellett nekem is jól jönne egy bizonyos személy fészbuk jelszava...

    VálaszTörlés
  70. Nagyon hálás lennék annak aki meg tudná mondani hogyan kell a cacheba bemásolni a weboldalt(nem találom a dokumentációt)

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hozzáadni a cachehoz*

      Törlés
    2. Nem értem a kérdést. Kifejtenéd kicsit részletesebben ???

      Törlés
    3. Ha tehát az előzmények és a cache ki van törölve akkor az elmentett jelszavakat csak úgy lehet kinyerni, hogy a cache tartalomhoz hozzáadjuk a megfelelő weboldalakat. (Hogy ezt hogy kell az le van írva a dokumentációban)

      Törlés
  71. Üdvözletem/Sziasztok
    Előbb a történet: 19 éves vagyok a barátnőm 20 és egyetemista, fehérbőrű. Fél évet voltunk együtt. Én most készültem volna az érettségimre ami szerdán(május 15.)lesz. A barátnőm mindig mondta nekem hogy nagyon nagyon szeret és szerelmes belém, én fülig szerelmes voltam és vagyok belé, még gyerekeket is terveztünk a jövőben. Múlt hét csütörtökön ugy ment haza tőlem hogy nem hagy el és nagyon szeret(mindig kérdezgettem hogy ugye nem hagysz el?)Pénteken leesett a vérnyomása és írt egy sms-t hogy másapra jobban lesz ,puszil engem. AZnap felhívtam az apját aki megfenyegetett rendőrséggel ha felmerem venni a akapcsolatot a lányával.Péntektől kezdődött az én kálváriám. Szombaton írogattam neki facebokon mindenféle bocsánatkérő levelet(pedig nem csaltam meg) és nem is erről volt szó)d e nem reagált semmire sem, hivogattam vagy negyvenszer nem vette fel. Szörnyű volt, hogy azzal akivele ddig mindennap 5 órát beszéltél telefonon, az aki minden pénteken ott aludt nálad, azzal így alakultak a d olgok. Apám telefonjára Írkált olyan smseket, hogy ő még mindig szeret engem , a szüleit kell meggyőznöm, meg meg kell változzak. Folyamataosan csak sírtam, elmentem a temetőbe , a templomba segítségért hogy vegye fel velema kapcsolatot, hallhassam a hangját, de semmi. Fogytam, most 58-59 kiló vagyok pedig 65-68 voltam. Joghurton élek. Az ételre ránézve hányingerem támad. Történt aztán, hogy mivel nem tudtam aludni folyton a barátnőmön járt az eszem, vasárnap 4 órakor felkeltem és újból nagyon elkezdtem sírni, amikor a szüleim kihívták amentőket azok pedig bevittek a kórházba. Holnap érettségizem, nagy eséllyel megfogok bukni. Idegösszeomlásom volt a lány miatt. Nem tudom mi történt, eltiltották vagy ő szakított vagy huzogatta afejem hogy szeret-e és ezzel reményt keltett bennem(szüleim szerint ez lehet). Érettségi bukás, Pszichiátria , 10 kiló fogyás.. Meg kell tudnom mi történt. EZért kérlek titeket, hogy bár csúnya dolog, de kérlek titeket törjétek fel a facebookját hogy meg tudjam nézni a beszélgetéseit az összeset plussz a miket a csoportokba csinált. Kérlek titeket ha esetleg segítenétek, akkor ne tegyetek semmi mást a jelszómegszerzésen kívül, mert én rendőrségre fogok kerülni, azonnal tudni fogják hogy én voltam. AZ emailja pedig kétlécspős azonosítós, szóval abból is tudni fogja hogy én akarok belépni és akkor szólni fog az apjának. Én csak megszeretném tudni hogy mi mosta jelszava, hogy megértsem mi jutatott engem a pszichiátriára, miért kell nyugtázzam magamat és miért fogom elbukni a holnapi érettségimet.Én vettem neki életében először rózsát, én csókoltam neki először kezet, el akartam jegyezni ebben ahónapban, rengeteg pénzt költöttem rá. Kérlek segítsetek de csak a jelszó megszerzésben,mert ha bármi feltünő van, egyből tudni fogja hogy én vagyok és hogy nem szálltam le róla. Én akartam volna még egy találkozót, ahol diplomatikusan megbeszéljük a dolgokat,de ő súnyi módon a szülei segge mögé bujt és hitegetett. MEg kell tudnom hogy mivan. Kérlek segítsetek.

    Gabi

    emailom: micsudii92@gmail.com

    VálaszTörlés
  72. elírtam azt akartam írni, hogy nyugtatózzam* meret nyugtatókat szedek

    higyjétek el , ez amásodik barátnőm, az első az nagy kurva volt de még az is kimondta hogy vége és utána elbeszélgettünk hogy hogyan szeretett ki belőlem meg minden, de ez alány aljasul bánt el velem, kérlek szépen segítsetek nekem, meg akarom tudni, kérdéseim vannak amikre senki sem ad választ csak a facebookja tudna, kérlek titeket adjátok mega jelszavát, Fenyegetnek a rendőrséggel a szülei ha felmerem vennia vele a kapcsolatot, alány meg letiltott facebokon, és az összes évfolyamtársa is letiltott. EZt is meg kell tudjam hogy miket írogatott ki, muszáj vagyok megtudnom kérlek segítsetek, de ugy h ne kerüljek rendőrségre(amugy azért fenyegetttek ezzel meg,mert sokat veszekedtünk,és én elégg féltékeny voltam :( :( Isten bocsássa meg bűnömet és egyszer had kapjam vissza ezt a lányt

    segítsetek kérlek titeket

    VálaszTörlés
  73. segítség kellene facebookkal kapcsolatban..
    magyjanos1989@freemail.hu

    VálaszTörlés
  74. szia fizetnek egy fb jelszoert !

    VálaszTörlés
  75. Szia mindenki ! Nekem le van blokkolva a saját facem, és hiába küldetem el magamnak a kódot nap mint nap, nem küldi el, nem akarok újra regisztrálni, de szeretném visszakapni a facemet, nem tudom, fel lehet-e esetleg törni vagy a jelszót vagy a kódot, kérlek segítsetek
    (neszti)

    VálaszTörlés
  76. segitsèg kellene ès ez komolyan fontos . fb jelszo kellene. aki tud segiteni irjon . emailba rèszletesenleirok mindent . cncsziszi@citromail.hu. elöre is köszi.

    VálaszTörlés
  77. operationksz@safe-mail.net talán tudok segíteni....

    VálaszTörlés
  78. Sziasztok!
    Nekem is egy fb jelszóral lenne szükségem! A párkapcsolatom megromlott miután kiderült hogy babát várok! Nagyon szeretném a babát és állítólag a párom is, de a viselkedése nem ezt tükrözi! Van még egy kis időm eldönteni mit tegyek,de ehhez szeretnék tisztán látni! Nagyon béna vagyok a számítógéphez! Kérlek segíthetek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok!Face jelszót szeretnék!! Nagyon fOntos!
      Tudom az email címét!!! Kérlek segítesetek!!

      Törlés
  79. A szerveren nem lehet a jelszót feltörni.

    VálaszTörlés
  80. seastok.nekem csak annyi lenne a kérdésem ho kapott itt valaki már segítséget?

    VálaszTörlés
  81. szia! segítséget szeretnék kérni mert valaki feltörte a facebookomat nem tudna valaki segíteni hogyan kaphatom vissza a facebookomat? Ez nagyon fontos!!!!!

    VálaszTörlés
  82. Feltörték a facebookom

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.