2012. április 7., szombat

Facebook jelszó, jelszótörő

UPDATE: A jelszomester.hu oldalon részletes leírások és videók vannak erről a témáról...

Régen írtam már ide. De most elérkezett az idő, hogy megint írjak ide egy-két hasznos dolgot. Kezdjük a facebook jelszó feltörésével. A neten sok ilyen csoda szoftver kering amelyek állítják magukról, hogy ők bizony fel tudják törni a jelszót, elég, ha megadjuk a feltörni kívánt accound Id-jét. Persze a jelszót csak fizetség ellenében küldenék el. Ezek - szerintem sima pénzlehúzások. Ha valaki egy kicsit is ért az informatikához, akkor el tudja képzelni, hogy a facebook szerveren tárolt jelszóhoz ezek a FREE facebook password hacker programok nem tudnak hozzáférni. Ennél eggyel jobb, amikor a jelszó törő úgy ajánlja fel magát, hogy elkéri a mi facebook accountunkat és "be is léptet" a facebook-ba, mielőtt feltörné az adott jelszót. Ez egy fokkal jobb, mert ez általában egy sima phising, azaz amikor a belépést szimulálja, akkor gyakorlatilag a mi jelszavunkat lopja el.... Ez azért jobb, mint a másik, mert ezek után a mi jelszavunknak valóban a birtokában lesz és ha az kellene valakinek akkor ahhoz esetleg hozzá tudna jutni...Ha tudná, hogy kit kell keresni.... Egy szó mint száz szerintem nem érdemes ilyen facebook jelszó törő programokra pazarolni az időt és az energiát, mert nem igazán működőképesek. Én erősen kétlem, hogy bárki fel tudná törni a facebook jelszavamat ezzel a módszerrel...
A neten vannak olyan programok is amelyek a gépről olvasnák ki az eltárolt facebook jelszavakat. ezek több-kevesebb sikerrel talán alkalmazhatók,mert ha be tudunk lépni az adott felhasználó nevével akkor hozzá is tudunk férni az adataihoz. Ha azonban nem tudjuk a felhasználó jelszavát, akkor máris kiolvashatatlanok lesznek az eltárolt jelszavak, mert a Windows (vagyis a Microsoft) a jelszóval eltitkosítja általában az ilyen jellegű adatokat, tehát jó eséllyel nem tudjuk kiolvasni , hogy mi a jelszó, ha csak hozzáférünk a géphez de nem tudjuk a felhasználó jelszavát.

Egy másik módszer viszont működőképes lehet. Egy keylogger telepítése a gépre. Egy úgynevezett kémprogram kell ami figyeli a billentyű leütéseket és eltárolja azokat. Így, ha valaki azon a gépen történetesen belép a facebook-ra akkor a jelszavát ki lehet olvasni az eltárolt adatok közül. ennél hatékonyabb facebook jelszó törőt nem ismerek. Kémprogramokkal kapcsolatban nagyon fontos tudni, hogy csak a saját gépünkre telepíthetünk ilyeneket - különben törvénybe ütköző dolgot hajtunk végre.

A Keyloggerrel van konkrétabb tapasztalatom is de azt inkább egy másik bejegyzésben írom meg, hogy he nyúljon túl hosszúra ez a bejegyzés.

Még egyszer : azt tanácsolom amindenkinek aki a facebook jelszó megszerzését tűzi ki célul, hogy hagyjon fel a neten a becsapó programok tesztelésével amelyek on-line jelszófeltörést ígérnek és inkább egy működőképes módszert próbáljon ki, amivel tényleg meg is lehet szerezni a szükséges adatokat. (erről lesz bővebben szó a következő bejegyzésekben) Ez elsősorban szülőknek kellhet a gyermekeik facebook-os jelszavának a megszerzésére vagy pedig együttélőknél léphet fel ilyen igény akik nem feltétlen bíznak meg egymásban 100%-ig.

73 megjegyzés:

  1. Kedves bukovinai!
    Mind az adathalászattal, mind más olyan technikákkal kapcsolatosan, melyeknél egy bizonyos linkre való rákattintás nem a felhasználó által (hanem a nevezzük most hackkernek) a hacker céljait valósítja meg, érdekes téma lehet. Én pl. a jövőben szívesen olvasnék erről Tőled bővebben. (Pl. link átalakítása, olyan linkek, melyek automatikusan spyware-t töltenek le a rájuk kattintással, adathalász linkek stb.) Természetesen ezen támadások elkerülése érdekében, oktató jelleggel ;-)
    Üdv.:
    Marci

    VálaszTörlés
  2. Már elkezdtem egy ilyen cikket, csak még nem volt időm befejezni. Körülbelül ezekre a kulcsszavakra érdemes rákeresni (addig is amíg elkészül a cikkem :) ettercap arp poisoning, dnss spoofing, SET (social engineering toolkit).

    elég sok technika van arra, hogy a felhasználó adatforgalmát eltérítsük vagy belenyúljunk.
    (Fake AP pl)A legszebb az mégis az ettercap+iframe injection attack, mert a felhasználó ebből kb semmit se vesz észre :) arp poisoning-al átvesszük a forgalmat a router és a felhasználó között és a web oldal forrásába beszúrunk hidden iframe bejegyzéseket. Így a felhasználó miközben nézegeti a kért weboldalt a tudtán kívül a mi általunk beszúrt linkre is eljön. Itt pedig browser attack-on keresztül lehet támadni a gépet. Ez akkor is megy, ha teljesen up-to-date a gép és vírusirtó is fut rajta.

    A vírusirtókat is meg lehet téveszteni - erről is vannak bejegyzések máshol (metasploit av bypass) egyet én is kipróbáltam és remekül működött....A vírusirtóm nem szólt semmit mikor a trójai faló elkezdett futni...

    Ez van. (a védelem mindig egy lépéssel a hackerek mögött kullog - tulajdonképpen csak válaszolni tud a fenyegetésekre. előre felkészülni minden lelemény ellen nem lehet)

    Amit fentebb írtam azt az Enigma Protector-al teszteltem. Átkódolja a programot és utána a vírusirtók képtelenek felismerni benne a kártékony kódot. PErsze viselkedésminta alapján ki lehet azért szúrni, de ahhoz már spyware vagy malware védelem kell külön, mert a vírusirtók ebben nem olyan jók.

    (nekem per pill 4 db blokkoló fut a gépemen :SpyShell, Spyhunter,AntiMalware és superAntiSpyware. Ezek az Avast MELLETT futnak. pisszenni se lehet most a gépen, hogy valamelyik ne dobna fel egy ablakot, hogy jajaj nagy a veszély :)

    ilyen kombinált védelmen (Antivírus szoftver + Spyware védelem) nem egyszerűen lehet átjutni, mert mindent megfognak.

    mondjuk azért erre is van módszer, de azt nem írom le, mert egy külön bejegyzés témája lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nem lasitják egymást a virusirtok???
      Mert ha több virusirto van egy gépen akor egymás teljesitményét rontják mert ütik egymást.

      Törlés
    2. Vírusirtó elég egy. Az anti spyware és a malware elleni szoftverek más-más funkcióval bírnak. Mást néznek és máshogy blokkolják a nemkívánt tevékenységeket.

      Egymást nem lassítják de az tény, hogy lassítják a programok használatát.

      Választani kell : vagy gyors használat vagy nagy biztonság. (vagy a kettő között valami - de ahhoz pontosan tudni kell, hogy melyik mit csinál, hol és hogy véd, stb)

      A legjobb, egy virtuális gép amiben kipróbálsz mindent ami gyanús, mielőtt az éles gépen lefuttatnád.... Nem lesz gyors, de legalább alapos és biztonságos.
      De van még más opció is. ha virtuális gép esik szét, azt egy gombnyomással vissza lehet állítani ha előtte elmentetted.

      Törlés
    3. Van olyan spy progi, ami _lazán_ elfut ezek mellett a védelmek mellett is... csak onnan tudom, hogy a két software közül, amit valaha is vettem, ez az egyik... :-DDD

      freeze

      Törlés
    4. mondani könnyű... hiszem, ha látom. :)

      Törlés
  3. Szia!

    Most kezdem beleásni magam a Linuxba. Nekem úgy tűnik, hogy amíg Win alatt háromsoros bástyát kell építeni védelemként, addig Linux alatt szinte védelem nélkül használhatsz bármit, mert nem terjedtek el rajta v. alatta futó keyloggerek.

    Vélemény?
    Üdv.
    skyer

    VálaszTörlés
  4. Vélemény ?

    Keresd a következő anyagot : CEH v6. Warez és/vagy oldalakon. Persze ennek a letöltése illegális, úgyhogy ha van pénzed akkor akár meg is veheted az EC council-től. Szóval CEH v6 és Linux Hacking és keylogger szekció. Külön foglalkozik ezzel a témával. Dokumentációk, programok, lehetőségek....

    Sok ember aki linuxot használ éppúgy ellustul, mint aki a windowsára feltesz egy vírusirtót. Hamis biztonságtudatban ringatják magukat....

    Linux alá éppúgy léteznek root-kitek és keyloggerek mint windows vagy Mac OSX alá. Aki ilyenekkel foglalkozik az tudja, hogy hol lehet beszerezni ezeket.

    Ha mélyebben érdekel a téma, akkor kiindulásnak a "Security Evaluation of the Linux Operating System" című könyvet ajánlom. ebben is a következő fejezeteket :
    - Types of Attacks
    - Known Vulnerabilities and Misconfigured Services
    - Worm Attacks
    - Trojan Horse Programs
    - Program Code Exploits
    - Buffer Overflows
    - Linux Vulnerabilities
    - stb... :)

    itt pedig egy keylogger linux-ra ha éppenséggel ez kéne :
    http://www.youtube.com/watch?v=XBq6tR1pPDo

    Jó munkát!

    VálaszTörlés
  5. Mármint warez és/vagy torrent-et akartam írni :)

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok...

    Segítséget szeretnék kérni...

    Az utóbbi időben v.ki a faceboook oldalamon bejelölget embereket,mint ismerősöket,holott v. nem is ismerem őket,v. ismerem,de sosem jelöltem őket ismerősnek...
    Hogy tudhattak belépni az oldalamra,hogy tudhatom meg,hogy ki az,és mit tehetek ellene,amikor már jelszót is cseréltem,de a ,,bejelölgetés" ezután sem szűnt meg?

    Köszönöm a segítséget...

    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Facebookon belül be lehet állítani, hogy sms-ben küldjön azonosítót belépéskor... Ha ezt beállítod, akkor nem valószínű, hogy be tudnak lépni a jelszavaddal mások.... Ehhez sajnos meg kell adnod a mobil számodat, de hát valamit valamiért.... tökéletes védelem nincs.

      http://www.szegedigyula.hu/letoltes/facebook_vedelme.pdf

      Törlés
  7. Vállaljuk emailfiókok és más oldalak törését!

    servicelogin.team@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Email fiókomba nem tudok belépni, de számomra fontos dolgok miatt szükségem lenne rá. Válaszotokat a komissiókirály@freemail.hu címre kérném! Üdv! Komissziós!

      Törlés
  8. Érdekelne lehet bővebbet tudni?nyar2012.05@freemail.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Légy óvatos!

      Előre ne fizess semmit, mert lehet, hogy csak le akarnak húzni pénzzel.

      aztán: ha van sms ellenőrzés, akkor be se fogsz tudni lépni az accountba, hiába tudod a jelszót.

      ha egy hálózaton vagy az illetővel, akkor arp poisoninggal és/vagy session hijackinggal lehet információhoz jutni. de azt neked távolról tutira nem tudják megcsinálni.

      Szóval légy résen és ne dőlj be ha csak ígérgetnek. Mindenképpen kérdezd meg, hogy hogy csinálják és ha nem világos kérdezz meg hozzáértőket, hogy nem akarnak-e átverni...

      Törlés
    2. Szia !

      gmail - es jelszóhoz hogy tudnék hozzá jutni ? Nagyon fontos lenne, komolyan !

      Törlés
  9. Hello.Igazából engem az érdekelne,hogy akkor semmilyen mód nincs arra,hogy feltörjek egy facebook accountot úgy,hogy csak az emailját tudom.De szerintem az email jelszava is ugyanaz lehet mint a faces szóval emailt is kérdem,hogyan lehetne feltörni.Próbáltam Phising oldalt létrehozni de egy normális oldalt nem találtam ahova feltudnám tölteni az általam készített oldalt.Keylogger kilőve mert nem jutok a gépe közélbe és nem is beszélek vele.Szóval csak az emailjéből tudok elindulni.Próbáltam Brute Forcet is meg pár mindent szóval a jelszava kéne.Igazából bizalmatlanság az egész és szeretnék fényt deríteni a dolgokra és jobb így nekem.Tudsz ebben segíteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. ha tudod az e-mailjét, akkoe le tudod cserélni a jelszavát :) Belépő oldalon elfelejtettem a jelszavam és a feltört e-mailre megy majd a levél.
      2. Igen, általában sok embernek ugyanaz a jelszava mindenhova - ki kell próbálni.
      3. e-mail feltörés attól függ milyen e-mailje van. G-mail-t például imap-on pop3-on szoktak törni, mivel az nem lockol ha jól emlékszem.

      4. Ha tudod az e-mailjét tudsz küldeni neki levelet, amire rákattinthat (ez rajtad - a találékonyságodon - múlik, hogy mit tudsz kitalálni, hogy miért kattintson rá az oldalr.
      Van egy oldal socialengineering.net vagy valami efféle ott nagyon jó anyagok vannak ezzel kapcsolatban (hog kell megírni ilyen leveleket amikre az emberek 90%-a rákattint)

      Phising oldalt pedig lehet csinálni és a legtöbb esetben működik! Az, hogy hova rakd fel az is el van mondva szépen több helen is.
      Elindulásnak adok két linket, a többit szerintem meg fogod találni hozzá - ami neked kell.

      http://www.hackingloops.com/2012/02/how-to-hack-facebook-account-or.html

      http://crack0hack.wetpaint.com/page/How+to+Break+Into+Email+Accounts

      Sok sikert!

      Törlés
    2. http://www.secpoint.com/Top-10-Social-Engineering-Tactics.html

      http://www.social-engineer.org/framework/Social_Engineering_Framework

      Törlés
    3. "1. ha tudod az e-mailjét, akkoe le tudod cserélni a jelszavát :) Belépő oldalon elfelejtettem a jelszavam és a feltört e-mailre megy majd a levél."

      Bent vagyok az email fiókjában, rámegyek az elfelejtettem a jelszótra, és kér vmi hülye kódot!

      Törlés
    4. A rendszereket folyamatosan fejlesztik, hogy minél nehezebben lehessen megszerezni mások adatait. Az elfelejtett jelszónál néhol még biztonsági kódot is kérhetnek. De ha minden igaz van ott más lehetőség is, mert mi van, ha azt is elfelejtettem, hogy mi a biztonsági kérdésre a válasz... Különben ezek specifikus dolgok. Egyik rendszernél így működik a másiknál amúgy. A legjobb egy teszt fiókot létrehozni és azon lepróbálni... És az így felderített módszer se tart örökké, mert állandóan változtatgatják, hogy még biztonságosabb legyen. Ezeket a változtatásokat pont azért csinálják, hogy minél nehezebb legyen illetéktelenül hozzáférni valakinek a fiókjához...

      A Facebook-os hack-ek nagyrészét előbb-utóbb kijavítják. Így ami tegnap még működött, holnap már nem biztos, hogy jó lesz. Újak után kell nézni...

      Törlés
  10. Köszi szépen.Phising oldalakhoz általában t35 meg 110mb oldalat ajánlották de az 1iknél riasz a vírusírtó a regizésnél a másik meg fizetős lesz.Megnézem amiket tettél.Köszi még1szer majd írok h megtudtam-e csinálni.De am vipmailes az illető.

    VálaszTörlés
  11. Megváltoztatni nem akarom a jelszavát hanem kideríteni,hogy mi az,hogy hozzá férjek a facebookjához.Phisingnél nem találtam normális webhostot pedig kerestem jó párat.

    VálaszTörlés
  12. http://users.atw.hu/win-wht/citromail.html
    (ez ugyan a citromail-ről szól és régi, de gyanítom, hogy nem sok minden változott azóta...)

    Phising-re bármilyen free webhost oldal jó abból meg nagyon sok van... Google :Free webhost sites ...

    Annyit mondhatok csak, hogy ha ismerős, akkor sok módszer működhet (ezeket már felsoroltam. a kamrás felvételtől a gépedről bejelentkezésen át sok minden van) amennyiben semmihez nem férsz hozzá, akkor az egy "nem ismerős". Abban az esetben nem biztos, hogy tudnod kell feltétlenül, hogy mit facebook-ozik...

    De e-mail-re küldött kamu levél még így is működhet.

    Free webhost nagyon sok van, csak többet kell vacakolni velük mint a phising oldalakkal. A regisztráció free és nagyjából olyan tartalmat teszel fel amit akarsz.

    http://www.prchecker.info/web-hosting/top-10-free-web-hosting-sites/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbálgatom de hiába h free webhostnak írja mikor regiznék egyből ott van,hogy ennyi és ennyi dollár 1 évre.Ismerem az illetőt és azért akarok hozzá férni a facebookjához mert fontos,hogy fény derüljön az igazságra.Csak az emailját tudom és az vipmailes.Gépéhez nem férek hozzá 50 km-re lakik tőlem.Amiket még korábban linkeltél oldalak javarészt angol és gondok vannak az angollal sajna.Sok freewebhostot néztem de ahova sikerült regizni oda nem lehetett feltölteni a phising oldalt volt ahonnan letiltottak a phising miatt.

      Törlés
    2. Jajj és a brutus amikor pop3at akarok törni egyfolytában errorozik és nem tör semmit.

      Törlés
  13. Sikerült 1 normális webhostot találnom.Sikerült thx.

    VálaszTörlés
  14. Szia! Nekem a gépemen fent van a REFOG (10 éves fiam miatt.
    Általában hárman jelentkezünk be facebookra, én a húgom és a fiam. Eddig szépen rögzítette a jelszavakat a billentyű lenyomással. De most, ha a fiam belép a facebook fiókjába (időközben megváltoztatta a jelszavát)és leüti a billentyűzetet visszanézéskor csak 12 db csillag jelenik meg a REFOG-ban. Miért nem mutatja a karaktereket? Hozzáteszem, hogy ha én belépek a facere az én jelszavamat továbbra is rögzíti. Miért van ez? Köszi a választ! K.

    VálaszTörlés
  15. Szia,

    Valószínűleg rájött a srác, hogy billentyűzetfigyelő van a gépen. Olyan programot használ, ami elfedi a leütéseket. (A blogon is írtam ilyen programokról) A billentyűzet lehallgatás csak addig ér valamit ameddig nem tudnak róla. Amint tudják, hogy ez van a gépen ki lehet kerülni. A Refog-bn benne van, hogy milyen programok lettek elindítva. Ott lehet körülnézni, hogy a srác mit használ.(mert a program ott lesz, mikor elindul - ezt nem tudja kicselezni).

    Ilyen esetekben már elég nehéz megszerezni a jelszót, mert az illető nagyon óvatossá és körültekintővé válik.

    Egy jótanács : ha valakinek sikerül megszerezni a jelszavát, akkor nagyon óvatosan kell eljárni, mivel másodszorra megszerezni általában már nehezebb lesz.

    Refog-al egyébként képernyőmentéseket is lehet készíteni, így abból is lehet információt szerezni, nem kell feltétlenül a jelszót megszerezni.

    további lehetőségekhez már egy picivel komolyabb előképzettség szükséges (session hijackinghoz pl) ezeknek is utána lehet nézni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a gyors választ! :) DE a számítógépen egy felhasználói fiók van és ő is azt tudja csak használni és ami szembetűnő, hogy a program rögzíti az összes billentyűzetlenyomást csevegését a facebookról egyedül az ő jelszója helyett csillagok jelennek meg. Visszanéztem amit pár órája írtam neked azt is rögzítette, ha be lenne állítva billentyűzetfigyelő, akkor azt se rögzítette volna, nem? :)

      Törlés
    2. Bocsánat elírtam, ha olyan program van rajta ami elfedi a leütéseket, akkor az, hogy lehet, hogy amit írkál a barátaival a facebookon azt rögzíti, csak egyedül a jelszóját csillagozza ki? :)

      Törlés
    3. Ez jó kérdés :)

      Kapásból nem tudom, hogy mi a trükk, de egy kis google kereséssel biztos megtalálod. egyébként számos más módja van a billentyűzetfigyelő programokat átverni. Ugyanis azok nem az elküldött jelszót tárolják, hanem a leütött billentyűket. És az egér segítségével be tudok gépelni olyan szöveget amiből ki tudom hozni a jelszót, de ha valaki a leütött billentyűket nézi, akkor abból nem tud rájönni, hogy mi a jelszó. (pl a jelszó betűit egérrel másolom és illesztem be, közben meg bebillentyűzök dolgokat, de azokat egérrel szépen ki is törlöm.

      Ha nem látszik a jelszó, akkor vagy egy külső password manager (form-filler) programot rakott a gépre, vagy például ha firefox-ot használ, akkor ahhoz vannak add-on-ok pluginek. Pla lastPass is egy ilyen.

      Én ezeket nézném meg.
      - vagy külső program,
      - vagy a böngészőnek valamilyen kiegészítője

      Mást nem nagyon tudok elképzelni. :)

      Törlés
    4. http://www.techsupportalert.com/best-free-web-form-filler-password-manager.htm

      itt van bővebben pár dolog a témáról.

      Törlés
  16. hány éves vagy?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 35, tudom nem vagyok egy számítógép guru, de nézd el nekem. :)

      Törlés
  17. ja persze ha 20 lennél járnák vel.

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok!
    Nekem az lenne a kérdésem,h ogy amennyiben hozzáférek egy wifihez kívülről akkor azon keresztül is tudnék valamilyen programmal az elküldött csomagokból jelszót visszafejteni?

    VálaszTörlés
  19. Cain & Abel plain-text protokollok esetén (http,ftp,pop3,imap,stb) ARP poisoninggal pl.
    Https esetén csak közbeállásos (MITM) módszerrel tudsz adatokhoz jutni. Ettercap-al.

    VálaszTörlés
  20. Hali van valaki :/? Szeretnek feltorni Fb-ot mindenhol kerestem csak kamukat talaltam valaki fel tud vilagositani ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hackerkepzes.hu-t már próbáltad ?

      Törlés
  21. Üdv,az lenne a kérdésem hogy egy ismerősömnek már sokadszorra törik fel a facebook-ját(mindig újat csinál) és most volt ez az sms-jelszóval való beléptetés is rajta,de megint sikerült belépnie annak a bizonyos illetéktelennek. Kideríteni szeretnénk, hogy mi módon tudjuk megtalálni azt aki ezzel szórakozik?

    VálaszTörlés
  22. Én beálltanám, hogy csak azonosított helyről lehessen belépni (ill azonosítatlan helyről csak sms ellenőrzés után)

    Meg beállítanám, hogy minden belépésről küldjön e-mailt a facebook.

    (...én az ismerősök között keresném a tettest.... kinek lehet érdeke ez ?)

    Ha már sokadszorra történik, akkor rengeteg információval kellene rendelkezni..... Milyen ip-kről jött ? Használt-e proxy-t ? Mikor voltak a belépések (nap,óra,perc)

    Információt kell(ene) gyűjteni az illetőről.

    (Csapdát kell neki állítani...)

    VálaszTörlés
  23. Sziasztok!
    A barátomat Facebookját szeretném leellenőrizni, mert kétségeim vannak vele kapcsolatban. Mivel együtt élünk, egy gépről jelentkezünk be. Az lenne a kérdésem, hogy amennyiben telepítek ilyen kémprogramokat, nem-e jelentenek a későbbiekben veszélyt az én adataimra/ a számítógépre? Valamint, hogy honnan tudnék ilyet beszerezni?
    előre is köszöntem :D

    VálaszTörlés
  24. Szia, hackerkepzes.hu-n találsz ilyen programot is meg segítséget is.

    VálaszTörlés
  25. Segítség!!!Valaki tudna segíteni???A e-mail címemről lenne szó...Elfelejtettem a jelszót és nem tudok belépni...Valaki meg tudná csinálni?Kérlek segítsetek!!!
    cullenalice324@yahoo.com(nem erről a címről lenne szó,ide jelezzétek,ha tudtok valamit!!!)

    VálaszTörlés
  26. Szia. Nagyon szeretném a segítséged kérni.. a barátom facebookjába szeretnék belépni.. azaz megtudni a jelszavát..sok kétségem van felé..kérlek segíts..:)

    VálaszTörlés
  27. Helló! Látom sokan tették már fel ugyanazt a kérdést, amit most is én megteszek, DE nekem lenne egy óriási kérésem is mellé! :D Sajnos tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, így számomra semmit sem mondanak a szakkifejzések. SORRY! :D Arról lenne szó, hogy én is elfelejtettem a leveléző programom jelszavát, és ha újat szeretnék kér 1 másik jelszót is, amire meg végképp nem emlékszem. Kiküszöbölhető ez valahogyan? Bár régen használtam ezt a címem, most szükségem lenne rá egy munka miatt. Válaszodat előre is hálásan megkösznöm!
    Üdv.!

    VálaszTörlés
  28. hello all!
    lenne pár nagyon okos kérdésem :)
    fb-ot vagy freemailt szeretnék kinyitni...
    eddig megvolt a fb jelszo de átirodott...
    a hozzá tartozo freemail meg törölve lett!
    második email nincsen megadva.
    hogy jutok be??? ;)
    van egy olyan rész hogy uj emailt lehet megadni
    ha azt átirom és elég gyors vagyok belépnék oda elküldi a jelszot???ha uj email fiok van?vagy akkor is kéne tudnom a jelszot?a jelszo visszaállitás menne de az bukos..probáltam sajáton de telora se küldi el.
    ha uj emeillel be lehet lépni vissza tudom rakni a régi freemail cimet ami törölve lett? :D s.o.s. lenne a dolog!vagy valami rákattintos lopos oldal bármi ami hasznos jol jönne!help!thanks!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha törölték a régi e-mailt akkor miért nem próbálod meg újra létrehozni ? És akkor oda küldetsz egy jelszó-emlékeztetőt vagy jelszó resetet vagy ilyesmi.

      ?

      Törlés
    2. sajnos a freemailt ha törölték nincs visszaut...
      ha elvész a jelszod akkor is vége..
      ott szigor van :D
      (nem engedi ujra használni a régi nevet)

      Törlés
  29. ez müködik valakinek???
    http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__3684718-probaltad-mar-ezt-a-jelszo-megfejtest-

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ha működik ? mire mész vele ? Ennyi erővel feltehetsz egy keylogger-t is.... és az mindent logol.

      Talán működhet, ha át tudod írni a html forráskódját és becache-elteted, hogy ne frissítse többet. Ez esetben eltárolhatja a bevitt inputot a böngésző és később azt meg tudod nézni. De csak elméletileg , nem próbáltam ki, hogy tényleg működne-e.

      Törlés
    2. én voltam a 3:25 is..
      keylogg már nem játszik..távolbol kell megoldani.
      phishing-re gondoltam olvasok olvasok de nem tiszta minden...szeretnék valami ilyen oldalt az email küldés meg h ki is nyissa megoldhato..és utána?hogy olvasom azt ki??régen volt ilyen oldalam msn-hez de az müködött is két link egy küldeni valo meg egy fogado..és aki rálépett és beirt ottvolt.ha szépen kérem én a nép gyermeke nem lehetne ezt berakni valahova láma nyelven is?? :D :D valami magyar tutorialt?

      Törlés
    3. jelszomester.hu -> Adathalászat vagy távoli keylogger/RAT telepítése.

      Törlés
    4. Adathalászat vagy távoli keylogger telepitése érdkelne :)
      ott nincs konkrétum...esetleg az elöfizetös részben ha nem kamu..boldog lennék ha valaki joszándéku segitene :D
      mig29

      Törlés
    5. Nem kamu. Nagyon sok infó van ott összeszedve. Persze te is össze tudod szedni (ha kiolvasol előtte pár könyvet, megtanulsz jónéhány dolgot és egész nap ráérsz ezzel foglalkozni.)

      Ez épp olyan, mintha széket akarnál csinálni/csináltatni de fizetni nem akarnál érte. Ez is lehetséges. De előtte ki kell tanulnod az asztalos szakmát és lehet, hogy a kárpitos-t is. Meg venned kell egy csomó szerszámot hozzá és azok használatát is meg kell tanulnod.(Mert széket nem minden asztalos csinál - még bútorasztalosok közül se)

      Vagy azt kéred, hogy egy "jószándékú" képzett asztalos csináljon neked egy komplett széket - persze tök ingyen.

      Szerintem az elvárásaid irreálisak...

      Sok ember azt hiszi, hogy az informatika nem nagy ügy. Hogy bárki meg tud csinálni bármit. Tévednek. Ez a kémkedés is egy komoly szakma. Legalább olyan komoly és nehéz, mint megcsinálni egy jó széket. Kell hozzá ez+az. Ha egy szakembert tudsz kérdezni akkor persze jóval könnyebben elboldogulsz mintha a saját fejed után próbálnál jutni valamire....

      Ez is egy szakma. Olyan mint más. Máshol se ingyen csinálnak dolgokat az emberek. És itt sem. Ha elmész egy ügyvédhez, hogy kérj tőle tanácsot természetes, hogy fizetned kell. Az orvosnak is természetesen fizetsz. Bármelyik szakembernek könnyen fizetsz akár kiszállási díjat - hisz nem értesz hozzá. Csak az informatika nem ilyen. Az informatikusnak nem kell fizetni. hisz az csak ül a gép előtt és nem csinál semmit. Sok ember azt hiszi, hogy ért hozzá - mert tudja, hogy hol kell bekapcsolni a gépet vagy mert fel tud telepíteni a gépre egy programot. Vagy azt hiszik, hogy ez könnyű. Azt hiszik, hogy meg tudják csinálni. Aztán kiderül, hogy még komoly segítséggel se biztos, hogy jutnak valamire....

      Mert ez nem olyan egyszerű, mint sokan elképzelik.

      Törlés
  30. Szia! Nagyon fontos lenne belépnem egy fiókba!! Nem facebook fiók, hanem csak egy sima honlapon egy bizonyos catch.com-on egy fiók! Van mód arra, hogy ebbe be tudjak lépni? Tud valaki segíteni, hogy szerezzem meg a jelszót? :/ nagyon fontos lenne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha tudod hozzá az e-mailt (és be is tudsz lépni) akkor jelszó reset. Ha meg nem a tiéd, akkor ez bűncselekmény.

      Egyébként ugyanúgy tudod megszerezni mint más jelszavakat.

      http://www.jelszomester.hu/jelszofeltores/facebook-jelszo-feltores/

      Törlés
    2. pont ez a baj, hogy egy régi mailcímemmel vagyok odaregisztrálva, aminek a jelszavát már 1000x megváltoztattam, mert folyton beleléptek és mivel nem használtam már régóta, nem emlékszem mire változtattam meg a jelszót, de nem is érdekel a mailcím jelszava, mert már nem használom azt a fiókot.. viszont a catch.com-on muszáj lenne megtudni a jelszavamat. erre nincs valami mód?

      Törlés
  31. Levél az üzemeltetőnek/szolgáltatónak ? vagy megpróbálhatod feltörni ha van valami elképzelésed róla, hogy kb mi lehetett...

    jelszomester.hu/weboldalak-jelszavai/

    VálaszTörlés
  32. Sziasztok.Segítséget kérnék egy facebook kódját szeretném megtudni az e-mail címet tudom.Nagyon úgy néz ki a férjem megcsal és csak a bolondját járatja velem.Nem vagyok sajnos egy kicsit sem számítógép zseni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre tökéletesen megfelel neked, egy KGB key logger. Viszotn azt már nem tudom, hogy az ingyenes verzió az teljesen feltűnés mentesen fut-e. Én nCore ról töltöttem le anno. Tessék az ingyenes likje -> http://download.chip.eu/hu/Refog-Free-KGB-Key-Logger_124494.html

      Törlés
    2. Nem fut teljesen feltűnésmentesen, de meg lehet oldani, hogy legalább a tálcán ne látszódjon. Egyébként a Personal Monitor is 30 napig ingyenes.... az meg teljesen nem látszódik :)

      Törlés
  33. Linuxról tudok keyloggert telepíteni távoli számítógépre? Érdekelne, hogyan lehetséges. Előre is Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Linuxról előbb kell egy meterpreter shellt szerezned a távoli gépre. Metasploittal esetleg - ha nincs tűzfal, vagy úgy mint más trójaiakat: emailben és egyéb módon káros programot küldeni vagy linket.... és azon keresztül...ha egy wifin vagy a távoli géppel, akkor egyéb lehetőségek: rougeAP, frame injectionon keresztül xss eltérítés (de ehhez kell a browser sérülékenysége is) vagy simán magadra irányítasz web forgalmat és metasploittal. java hibán keresztül pl.

      Törlés
  34. Üdvözletem/Sziasztok
    Előbb a történet: 19 éves vagyok a barátnőm 20 és egyetemista, fehérbőrű. Fél évet voltunk együtt. Én most készültem volna az érettségimre ami szerdán(május 15.)lesz. A barátnőm mindig mondta nekem hogy nagyon nagyon szeret és szerelmes belém, én fülig szerelmes voltam és vagyok belé, még gyerekeket is terveztünk a jövőben. Múlt hét csütörtökön ugy ment haza tőlem hogy nem hagy el és nagyon szeret(mindig kérdezgettem hogy ugye nem hagysz el?)Pénteken leesett a vérnyomása és írt egy sms-t hogy másapra jobban lesz ,puszil engem. AZnap felhívtam az apját aki megfenyegetett rendőrséggel ha felmerem venni a akapcsolatot a lányával.Péntektől kezdődött az én kálváriám. Szombaton írogattam neki facebokon mindenféle bocsánatkérő levelet(pedig nem csaltam meg) és nem is erről volt szó)d e nem reagált semmire sem, hivogattam vagy negyvenszer nem vette fel. Szörnyű volt, hogy azzal akivele ddig mindennap 5 órát beszéltél telefonon, az aki minden pénteken ott aludt nálad, azzal így alakultak a d olgok. Apám telefonjára Írkált olyan smseket, hogy ő még mindig szeret engem , a szüleit kell meggyőznöm, meg meg kell változzak. Folyamataosan csak sírtam, elmentem a temetőbe , a templomba segítségért hogy vegye fel velema kapcsolatot, hallhassam a hangját, de semmi. Fogytam, most 58-59 kiló vagyok pedig 65-68 voltam. Joghurton élek. Az ételre ránézve hányingerem támad. Történt aztán, hogy mivel nem tudtam aludni folyton a barátnőmön járt az eszem, vasárnap 4 órakor felkeltem és újból nagyon elkezdtem sírni, amikor a szüleim kihívták amentőket azok pedig bevittek a kórházba. Holnap érettségizem, nagy eséllyel megfogok bukni. Idegösszeomlásom volt a lány miatt. Nem tudom mi történt, eltiltották vagy ő szakított vagy huzogatta afejem hogy szeret-e és ezzel reményt keltett bennem(szüleim szerint ez lehet). Érettségi bukás, Pszichiátria , 10 kiló fogyás.. Meg kell tudnom mi történt. EZért kérlek titeket, hogy bár csúnya dolog, de kérlek titeket törjétek fel a facebookját hogy meg tudjam nézni a beszélgetéseit az összeset plussz a miket a csoportokba csinált. Kérlek titeket ha esetleg segítenétek, akkor ne tegyetek semmi mást a jelszómegszerzésen kívül, mert én rendőrségre fogok kerülni, azonnal tudni fogják hogy én voltam. AZ emailja pedig kétlécspős azonosítós, szóval abból is tudni fogja hogy én akarok belépni és akkor szólni fog az apjának. Én csak megszeretném tudni hogy mi mosta jelszava, hogy megértsem mi jutatott engem a pszichiátriára, miért kell nyugtázzam magamat és miért fogom elbukni a holnapi érettségimet.Én vettem neki életében először rózsát, én csókoltam neki először kezet, el akartam jegyezni ebben ahónapban, rengeteg pénzt költöttem rá. Kérlek segítsetek de csak a jelszó megszerzésben,mert ha bármi feltünő van, egyből tudni fogja hogy én vagyok és hogy nem szálltam le róla. Én akartam volna még egy találkozót, ahol diplomatikusan megbeszéljük a dolgokat,de ő súnyi módon a szülei segge mögé bujt és hitegetett. MEg kell tudnom hogy mivan. Kérlek segítsetek.

    Gabi

    emailom: micsudii92@gmail.com

    VálaszTörlés
  35. elírtam azt akartam írni, hogy nyugtatózzam* meret nyugtatókat szedek

    higyjétek el , ez amásodik barátnőm, az első az nagy kurva volt de még az is kimondta hogy vége és utána elbeszélgettünk hogy hogyan szeretett ki belőlem meg minden, de ez alány aljasul bánt el velem, kérlek szépen segítsetek nekem, meg akarom tudni, kérdéseim vannak amikre senki sem ad választ csak a facebookja tudna, kérlek titeket adjátok mega jelszavát, Fenyegetnek a rendőrséggel a szülei ha felmerem vennia vele a kapcsolatot, alány meg letiltott facebokon, és az összes évfolyamtársa is letiltott. EZt is meg kell tudjam hogy miket írogatott ki, muszáj vagyok megtudnom kérlek segítsetek, de ugy h ne kerüljek rendőrségre(amugy azért fenyegetttek ezzel meg,mert sokat veszekedtünk,és én elégg féltékeny voltam :( :( Isten bocsássa meg bűnömet és egyszer had kapjam vissza ezt a lányt

    na de segítsetek kérlek titeket

    VálaszTörlés
  36. szia ? én azt szeretném kérdezni hogyan lehet az hogy a barátom egyszer tudta a jelszavamat de mikor össze veszünk megváltoztatom és mégis mindig betud lépni .... annyit mondott nekem hogy valahogyan mindig vissza tudja állítani a régi jelszavamat az új helyett... ez hogyan lehetséges ? :D köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. e-mailedbe be tud lépni? esetleg úgy....

      Törlés
  37. Helló, nem tudok belépni a fészemre,új jelszóval sem,kidobott egy új fiókot hogy azt állítsam be,hogy tudnám visszaállitani a régi fészemet?fontos lenne.

    VálaszTörlés
  38. Ismét az előző vagyok,még elfelejtettem, hogy magamat megtalálom mint ismerőst jelölhetem magam,be volt kapcsolva a kódgenerátor de nem jelzett hogy belenyulkáltak volna. Kérlek segítsetek. Semmilyen jelszót nem fogad el az jó jelszóval meg új fiókba lép.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.