2012. április 7., szombat

kémprogram, keylogger

Most pedig nézzük a kémprogramokat. Elég széles választék van belőlük. Jelen bejegyzésben nem szándékozom az összes létező ilyen programot számba venni, csupán két terméket emelnék ki a sok közül. Természetesen a reklámanyagokban mindegyik kémprogram nagyon ütősnek állítja be magát azonban a valóságban a helyzet az, hogy egy hozzáértő pár perc alatt felfedezi az ilyen programot, ha éppenséggel gyanúja támad, hogy van egy ilyen a gépen. ehhez Windows gépeken a Process Explorer-t és a Process Revealer Free edition-t lehet gyorsan használni. (Különböző programok installálása nélkül)
Az alábbi linken lehet letölteni : a Process Explorer-t http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653

A két programot egymás mellett futtatva azok az elemek a gyanúsak amik a process explorerben nem látszanak de a Process Revealerben igen. (Azok a rejtett processzek)

Ennek a segítségével fel lehet fedezni vírusokat, kémprogramokat és egyéb kártékony kódokat amik a tudtunk nélkül futnak a gépünkön és megpróbálnak elrejtőzködni.

Itt van egy ennél sokkal bővebb leírás rejtett proceszekről :
http://www.ntinternals.org/process_detection_test.php Itt van egy sereg "felismerő" szoftver is amikkel fel lehet deríteni az illegális támadásokat. A GMER-t és az Avast Anti-rootkit-et próbáltam ki, de azok nem minősítették a keyloggereket "károsnak" (nem is erre valók) viszont a rejtőzködő MPK.EXE-t még ezek is simán kiszúrták. (Ennyit a nagy rejtőzködési tudományáról a keyloggolóknak...)

Kipróbáltam pár Anti-keylogger terméket is és amit leginkább ajánlani tudok az a SpyShelter Premium. Ez felismerte a keylogoló programokat és fel is kínálta, hogy leállítsa vagy letörölje a kódokat. A Refog-ot és a Green Day-t is szépen detektálta.
Fut XP-n és windows 7-en 32 és 64 bites verzióban. A program nem ingyenes, de 14 napos próbaidőre lehet használni. Detektálásra kiváló. Akinek meg állandóra kell, vegye meg. Free programot egyelőre nem találtam ami ilyen jó lenne mint ez.
(Kipróbáltam pár másikat is - Anti Keylogger, Advanced Anti Keylogger - de vagy el sem indultak, vagy lefagyasztották a gépeket...legtöbb free nem tud 64 bites módban futni, vagy nem eléggé áttekinthető a kezelőfelülete) Tehát keylogger detektálásra SpyShelter Premium...

Jelen bejegyzésben két keylogger vagyis kémprogram kerül bemutatásra. Az egyik a Refog keylogger ill. ennek a különböző változatai a másik pedig a Green Day elnevezésű kémprogram.

Nézzük először a Refog-ot. Ez egy igen régi keylogger. Ennek megfelelően eléggé ki van dolgozva. Többféle változata elérhető. Van teljesen ingyenes verziója, ami nem tud távolba riportolni és az ikon a taskbáron jelezni fogja, hogy fut a szoftver. Meg még nem tud néhány dolgot amire esetleg szükség lehet, például képernyőmentéseket nem csinál, stb. de alapvetően a billentyűzet leütések monitorozására alkalmas szoftver. Helyben tárolja az adatokat és később vissza tudjuk nézni, hogy mi történt a gépünkön. Távfelügyeletre nem teljesen alkalmas, de lokális használatra, saját gépre épp elegendő ez is. A másik verziója ennek az EmployeeMonitor, ami 30 napig ingyenesen kipróbálható. (A többi verzió csak 3 napig ingyenes) Ez mindent tud amire szükség van, de 30 naponta újra kell telepítgetni - vagy amikor újra szükség lesz rá. A termék ára 100$ ami végülis nem túl olcsó (vannak fel ennyiért is keyloggerek már a piacon) de elég jó szolgáltatást nyújt. Képes a logokat e-mailben vagy ftp-n továbbítani (pl óránként) és szép összesítő riportokat is generál. Meg sok színes szagos funkciója van amire általában semmi szükség sincs. Az emberek legtöbb esetben a billentyű leütéseket akarják megtudni és a meglátogatott webhelyeket. Ezeket mind tudja, és ez általában elegendő is. Még annyival tud többet az ingyenes verziónál, hogy megpróbál elrejtőzködni ami azt jelenti, hogy közönséges módszerekkel nem lehet kilistázni , vagyis nem látszik, hogy fut.
A különbségek egyébként általában nem a figyelésben, hanem a reportolásban vannak ezeknél a programoknál. Mennyire áttekinthető, milyen gyorsan lehet benne eligazodni és megtalálni amit keres az ember.

Most nézzük a Green Day-t. Ezt a programot a kalozok.com-ról lehet letölteni. Ingyenes, az adatokat emailben tudja elküldeni és mezei felhasználók elől el tudja rejteni magát. Általában az esetek 90%-ban ennél többre nincs is szükség. A fileok rejtett állapotban vannak a gépen és a konfigurációs állomány titkosított. Csak hozzáértő tudja észrevenni, hogy valami nem stimmel vele kapcsolatban.
Van hozzá egy nézegető program is, amivel az eltárolt vagy elküldött logokat meg lehet nézni.

Eddig nincs is semmi probléma ezekkel a programokkal. A probléma akkor kezdődik, amikor azt szeretnénk, hogy távolba is mentse el a logokat. Ez két (ill. három) féle módon szokott megtörténni :
1. smtp-n keresztül
2. ftp-n keresztül
3. lan drive-on keresztül másik gépre

1. Az smtp-s levél küldésnek csak egy hátulütője lehet : Néhány internet szolgáltató nem engedélyezi az smtp átmenő forgalmat és csak rajtuk keresztül lehetséges a hálózatból kifelé a levélküldés. Ebben az esetben a helyi szolgáltató smtp szerverét kell használni, az ott kapott e-mail fiók adatokkal, hogy távolba tudjunk levelet küldeni. Ennek védelmi okai vannak általában. Spam, és egyéb támadások elleni védekezés illetve a lekövethetőség miatt kell ez. Hogy lehessen látni, hogy ki küldte az adott levelet, mely személyhez köthető.
2. A második lehetőség, hogy bérelni kell egy ftp elérést vagy használni kell egy ingyenes tárhelyet és ide tölti fel a program az adatokat. Itt olyan szolgáltatót érdemes választani ami megbízhatóan működik, gyors és általában (mindig) elérhető.
3. A harmadik lehetőség csak üzemi környezetben működik, ugyanis ehhez az kell, hogy a gép ahova mentődik az anyag állandóan menjen és elérhető legyen. Például egy irodai szerver bent az irodában. de otthon nem valószínű, hogy állandóan menne minden gép, inkább csak akkor, ha szükség van rá. Vagyis a 3-ik megoldás kevésbé alkalmazható, de azért ha mégis van ilyen helyzet (egy háztartáson belül több számítógép van) akkor megoldható a dolog. (Mivel ehhez állandó hálózati kapcsolat kell a két gép között ez felfedhetőbb a másik két lehetőségnél)

Tehát nagyjából ezek a lehetőségek vannak. Akinek ez így túl szakmai vagy érthetetlen az nyugodtan forduljon a probléma megoldásával szakemberhez (leginkább magánnyomozó irodákhoz, ahol vannak erre specializálódott informatikai biztonságban jártas személyek). Több ilyen iroda is létezik hol van lehetőség ilyen szolgáltatás igénybevételére, például :
www.szaloki.hu, www.magannyomozo.info, www.castellocompany.hu, www.barathandpartners.hu, www.magannyomozobudapest.webnode.hu, magannyomozo.net, www.poliscope.hu

66 megjegyzés:

  1. Szia!

    Először is köszi! Saját gépre kellene.
    Jól gondolom a lépéseket?
    1. Process Explorer-rel és Process Revealer Free edition-nel ellenőrzöm, hogy a munkaadóm nem előzött-e meg.
    2. Telepítem a Refog-ot
    Kérdések:
    A,Hogyan tudom törölni, miután nem kell? Légyszíves ne adj olyan választ, hogy úgysem látják mások. Szóval tényleg törölni akarom, ha nem kell.
    B,A Refogban fogom látni a belépéseket, megnyitott file-okat, lapokat és azok időpontját?

    Köszi előre is!
    skyer

    VálaszTörlés
  2. 1. Az ellenőrzéshez a legeslegjobb módszer a Spyshell. 30 napig ingyen megy a full verzió. (Ezzel más érdekességeket is tudsz detektálni, ha esetleg ilyenek mennének a gépeden... Nekem kihozott 1-2 érdekes dolgot más programokról amikről nem is gondoltam volna, hogy ilyesmikre vetemednek :) A prec exprorer és a proc reaver helyett én általában a GMER-t használom. ez egy sima exe és megy xp és win7 alatt is. a rejtett processzekre külön felhívja a figylmet, úgyhogy könnyebb használni. (Tud teljes root-kit vizsgálatot is, de én csak a rejtett dolgok felderítésére szoktam használni. USB drive-ról futtatható, nem kell telepíteni.
    2. Tötölni a köv képpen kell : runkgb vagy runrefog a "Start->Futtat"-ban. előugruk a menedzsment felülete és a menüknél Tools Uninstall. Vagy ha a gépen nincs telepítve a viewer - biztonsági okokból, a File opciónál Create Installer... és így telepíted, ebben van 5 progi és az egyik ebből az uninstall amelyik leszedi az így feltelepített változatot.

    Ne csak a refog-ot töröld, hanem minden információt amit elküldött e-mailben vagy ftp-n. Mert, ha feltöri valaki az ftp acc-ot vagy a mail acc-ot akkor hozzájuthat olyan infókhoz, amiket nem szeretél... Gyakran törölgesd ami nem kell már!

    B: Azt látsz amit beállítasz, hogy naplózzon. ha mindent naplózol akkor mindent látsz még 5 percenként a képernyő tartalmat is... De nagyon kell vigyázni, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe az infó. tehát gyakran töröld ami már nem kell... és igen : programok mikor indultak, melyik ablakba mi lett begépelve, mikor lett ki vagy bekapcsolva a gép. de a file hozzáféréseket nem monitorozza. Az egy végeláthatatlan hosszú lista lenne...
    De ha egy program csinál valamit, akkor azt el kell indítani így a program elindulás látszódni fog.

    Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a részletes választ!
    Hogyan kezdjek ahhoz, hogy webkamerával felvegyem a gépem előtt ücsörgőt. Ez gyanúm szerint mu.időn kívül van, tehát vmi időzítő beállítás lenne alkalmas: 17.00-08.00-ig meg
    Sz-V

    Előre is köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem vannak erre szoftverek.... Még kémprogram se kell hozzá. Olyan programot kell keresni, ami a webkamerával pillanatképeket rögzít, vagy egy adott triggerre beindítja a felvételt és megadott időt felvesz. Ilyen megoldások léteznek - de most fejből nem tudok mondani egyet sem. Kénytelen leszel magad utánanézni - és esetleg itt elmondani, hogy mire jutottál :)

      Törlés
  4. A keyloggerek telepítésére legnagyobb igény olyan gépeknél van, melyekhez mi nem férhetünk hozzá. A kézenfekvő megoldás az lenne, ha ugye emailben küldenénk. Ezzel több probléma is akad: Senki nem fog futtatni egy .exe vagy.bat vagy.com végződésű emailen kapott fájlt, illetve már az email szolgáltatók is lekapcsolják.
    Vajon akkor mi a megoldás? Akinek van ötlete, ne habozzon megosztani a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap a Netakadémiás Etikus Hacker konferencián az egyik előadó bemutatott egy firefox plugin-t ami ilyet is tud.

      vírusírtók még nem képesek felismerni...

      Ha jó a Social engineering módszer, akkor a firefox bővítményt simán lefuttatják a userek - mivel nem is gyanítják, hogy ez veszélyes is lehet....

      A másik a SET amiről egy másik bejegyzésben írtam. Lehet pdf fájlokba is ágyazni ilyeneket.... Az adobe hibáját használja ki. Pdf-re meg az emberek 99%-a nem gyanakszik...

      Törlés
    2. Lennél olyan kedves, hogy megoszd velem eme plugin nevét (és használatának módját) a_marton@citromail . hu címen? A netre nem jó ilyeneket feltenni, mert sokan biztosan visszaélnének vele....:)

      Törlés
  5. Mint fentebb említettem erről a pluginről én is csak tegnap óta tudok - és még nem jutott el hozzám :)

    Azért ennyire nem vagyok gyors. De a neten szerintem találsz ehhez hasonló plugint. Itt van valami ilyesmi :

    http://www.hyphenet.com/blog/2011/12/20/facebook-scams-now-serving-malicious-browser-extensions/

    de akár írhatsz is egyet, ha van rá elég időd.

    VálaszTörlés
  6. Üdv. emberek. én a keylogger egyik fajtáját használom! én egy internetes MMO- jatekban jatszom. és virtualis karakterek lopására hazsnalom! Folyamat: össze ismerkedem az áldozattal majd a keyloggernek van egy funkcioja! csinalok egy virtualis file-t amit feltöltök a data.hu-ra majd a letoltö linket facebookon vagy emailba elkuldom majd ezt átnevezve pl(metinkliens.exe) (és az exe. akkor mar nem is gyanus) letoltetem veluk és kész is van.. de egy baj van a virus irto nem enmgedi leszedni amig nincs kikapcsolt állapotban illetve az AVG-tipusu virus irto az egyeduli eddig ami megálitja!! tehat ha ojanod van bisztonsagban vagy! köszönöm h megoszthattam veletek! személyi jogot nem sértek! és ne iteljetek el senkit! köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hali irnal egy uzit emailba? kerdesem lenne

      kukac980714@gmail.com

      Törlés
  7. Szia!
    Nagyon érdekes és hasznos a cikk, nekem egy facebook jelszót kellene megszereznem egy olyan gépről amihez hozzáférek. A leírásokból, mivel kezdő vagyok, talán a Green Day használata lenne a legjobb, de a cikkben lévő kalozok link nem segít. Elküldenéd a letöltési helyét e-mailben? Illetve ha mást tanácsolnál akkor szívesen veszek minden ötletet! discoverer53@gmail.com Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban, a kalozok.com oldalát mintha feltörték volna :)

      Törlés
  8. Sziasztok nekem csak egy távolról elérhető monitort figyelő rejtett progi kellene

    VálaszTörlés
  9. Én meg arra lennék kíváncsi, hogy egy laptopról semlegesítettem a kgb keylogger-t. És jelszavazva van, ezért nem tudom megnyitni, hogy megnézzem hová küldte az infókat. Hová mentheti ezen adatokat???
    A Zemana Antilogger fedezte fel és blokkolta.
    Előre is köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én hálozat sniffírozással nézném meg, hogy hova küldi az adatot. De ehhez újra aktiválni kéne...

      Vagy wiresharkot használj, vagy netresident-et (de nekem az kicsit fagyogatott) vagy van windowsra tcpdump is.

      A lényeg, hogy elindítod a hálózat monitort és elmented fájl-ba. Közben csinálsz valamit, hogy keletkezzen log (a logokat a gépen meg tudod nézni a megfelelő könyvtárban (attól függy, hogy XP-n van vagy Win7-en és hogy ez melyik verzió, de általában meg lehet találni. (ha nem találod, szólj) A keletkezett file-okból lehet látni, hogy működik-e a program. Ha mkkor meg fogja próbálni elküldeni az adatokat. Ha szerencséd van, akkor rövid intervallum lett beállítva és hamar meglátod.

      A lényeg, hogy el kell menteni a dump-ot egy file-ba. És azt kell utólag nézegetni. Ha windump-ot használsz, akkor úgy mentsd el , hogy az egész fotgalom mentődjön, ne csak az első x byte.

      A netresident is jó, de a próba verzió nem teljes körű és néha csak egy vásárlásra ösztönző bigyót tesz ki az igazi adatok helyett.

      Én ezt csinálnám. Vagy ftp-n küldi az adatokat vagy mail-en. Ezt elég könnyű megtalálni, ha van egy mentés a teljes hálózati forgalomról. (mondjuk egy-két óráig fut)

      Törlés
    2. Megpróbálom,amúgy win7 van a gépen. Köszönöm szépen!!!

      Törlés
  10. Ezt a 'Green Day' programot kissé nehéz előkeríteni lévén van egy ilyen zenekar is. Ha esetleg valaki kisegítene egy linkkel azt megköszönném. ;)

    VálaszTörlés
  11. Csinálj egy e-mail fiókot, oda elküldöm.

    VálaszTörlés
  12. Üdv. én is rettenetesen sokat kerestem a Green Day-t. Egy pozitívuma van, hogy rengeteg zenét hallgattam az elmúlt napokban :)
    Lennél olyan kedves és nekem is elküldenéd? A pincén kívül mindenhol néztem már :)
    itt az e-mail cím:
    pityug@yahoo.com

    VálaszTörlés
  13. Kell még a program ? Ha igen, el fogom küldeni...

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok
    1 nem közeli gépre szeretnék eljuttatni 1 keyloggert
    efelől érdeklődnék, hogy milyen módon tudom megtenni és h milyen progit ajánlanátok amivel nem akadok fenn.pl: tűzfalon stb

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jelszomester.hu -> Távoli Keylogger.

      Ez nem olyan dolog, amit 1-2 szóban ki lehetne fejteni....

      Törlés
    2. Sziasztok!Nekem is ugyan ilyen programra lenne szükségem.Létezik olyan amit átküldök másik gépre, nem akad fent,és esetleg emailben jönnek az infók?Segítenétek?Köszönöm!gabbb888@gmail.com

      Törlés
  15. Sziasztok en abban szeretnek erdeklödni hogy van e olyan program hogy ami a wifin vagy a ruteren Keresztul meno adatok mentese ugy mint egy feltelepitet keyloger

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wireshark :)

      Törlés
    2. Nekem egy ilyen nevezetű program van a gépemen, amit nem én tettem fel.Ez kémprogram????Simán letörölhetem?

      Törlés
    3. Ez nem kémprogram, de simán letörölheted :)

      Törlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. sziasztok!engem az érdekelne,hogy ha a kgb progit felteszem a gépemre és a másik gépemen is a gogle crome fiokom használata van szóval ha a könyvjelzőként valamit kiteszek az a másik gépemen is meglátszik.szoval ha ere a gépre felrakom akkor a másik gépet valaki használja azok az adatok tárolását is végzi ami a másik gépen fut?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem. A másik gépre is fel kell tenned a kgb-t, akkor fogod látni, hogy ott mi történik...

      Törlés
  18. Sziasztok,
    Az lenne a kérdésem ,hogy ha refog employee monitor van fent akkor az láthatatlanul küldi a maileket vagy ftp re a dolgokat? Tehát aki használja és beállítom ,hogy 60 percenként küldjön akkor munka közben nem veszik észre?
    Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A küldést nem lehet észlelni, csak akkor, ha valaki ezt külön figyli egy monitorozó programmal - ilyet meg nem nagyon láttam még.

      Munkahelyről nem biztos, hogy működik az ftp vagy amail kifelé.... De ha rácsatlakozik egy olyan hálózatra hol működik (pl otthon) akkor elküldi utólag a dolgokat.

      Törlés
  19. Szia,

    Azt szeretném megtudni ha egy otthoni gépről távoli asztalon keresztül belépnek valahová akkor ezt az otthoni gépen lehet valahogy keyloggolni? Mert gondolom hiába az otthoni gépen üti le a billentyűt olyan mintha a távoli gépen lenne.Van erre valami megoldás, hogy ne keljen a távoli gépre telepíteni?
    Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha az otthoni gépre telepíted, akkor az tárol minden leütést amit azon a billentyűzeten visznek be....hiába jelentkezik át valaki távoli asztallal máshova.

      Meg hardver keylogger is jó, mert az hardveresen érzékeli a leütéseket.

      Kicselezni csak virtuális keyboarddal lehet a keyloggolást vagy egyéb spéci anti-keylogging technikákkal.

      Törlés
  20. Szia,

    Azt szeretném megtudni ,hogy 30 napos employe monitorom van meg hozzá crack de nem tudom feltenni a cracket mert összeomlik a employe monitor. Mit kell még letörölnöm uninstall után, hogy vissza lehessen tenni és ne érzékelje, hogy fent volt már illetve hogyan kellene helyesen crackelni?
    Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uninstall + install simán a gyári oldalról letölthető verziót. Nem kell feltört programot használni. 30 napig működik. utána újra telepíted. Ha jobb megoldás kell, akkor valamilyen RAT a gépre és utána távolról újra tudod telepíteni.

      Törlés
  21. Szia,

    A Green day-t nekem is el tudnád küldeni a loginandlogin@gmail.com címre.

    köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elküldve. De a gmail kiszűrheti.....

      Törlés
    2. A Green Day-t légyszi küldd el nekem is. Előre is köszi.
      hpeth@freemail.hu

      Törlés
    3. Green Way program, bocsi, elírtam. El tudnád akkor küldeni?

      Törlés
  22. Sziasztok! Kérlek ha tudtok segiteni nekem is segitsetek abban, hogy akinek van rá lehetősége küldje át nekem is a Green day-t, erre az email cimre: fonixwhite@gmail.com

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elküldve: gmail kiszűrheti....

      Törlés
    2. Szia,
      Köszi de nem érkezett meg. A kiszűrheti mit jelent? Nem kapom meg? Letiltja?

      Üdv

      Törlés
    3. Tök mindegy. Csinálj valami olyan mailboxot ahova lehet ilyen levelet küldeni.... freemail például nem szűr ilyesmire...
      Megnézheted még a spam üzenetek között is. de a gmail csinál ilyesmiket, hogy egyszerűen eltünteti a levelet, ha úgy gondolja...(nem szól vissza se a feladónak se a címzettnek semmit) Ez van.

      Törlés
  23. Sziasztok! :)

    Egy amatőr, mezei nő vagyok... Lenne egy kérdésem. (tényleg hót sötét vagyok minden ilyenhez,tehát sorry ) Szóval: Ha fent vagyok egy portálon, és ott valaki a bejegyzésében belinkel egy pdf. formátumú linket, ami egy több oldalas dokumentum. ha én arra rákattintok és megnyitom, azzal az én gépemre átjöhet valami féle keylogger vagy kémprogram? húúúúú remélem nem kérdeztem nagy sötétséget :) . Köszönöm a válaszokat előre is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. simán. Ezt kiküszöbölendő tedd azt, hogy tölts le valamilyen pdf viewert ami a legfrisebb (foxit reader vagy az acrobat reader legfrisebb verziója) és a pdf-et csak akkor nyisd meg, ha már a legfrisebb pdf olvasód fel van telepítve. (még jobb lenne sandboxie-vel megnyitni vagy egy virtuális gépben :)

      Törlés
    2. meg vannak pdf analizáló programok, ráfuttathatsz egyet és kiírja, hogy a fájl veszélyes-e vagy sem.

      Bővebb infó itt :
      http://zeltser.com/reverse-malware/analyzing-malicious-documents.html
      töltsd le ezt : http://sandsprite.com/blogs/index.php?uid=7&pid=57

      És nyisd meg először ezzel a gyanús fájlt. Most a részletes felhasználói utasítást nem gépelném ide be, de ezzel a programmal talán meg tudod találni, ha valamit rá akartak küldeni a gépre....(ezt utólag is meg tudod telálni, ha már fent van a kártékony kód.)

      Törlés
    3. Köszönöm szépen! :)

      Törlés
  24. Nekem is szükségem lenne a Green Day nevezetü progira
    ha megtennéd hogy nekem is elküldöd azt megköszönném.
    legyszikuldel@freemail.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, elküldtem.

      A Program neve Green Way. A Green Day egy zenekar :)

      Törlés
    2. nagyon köszönöm

      Törlés
  25. Szia!!
    Elküldenéd nekem is a programot...Előre is köszönöm:

    tibuno1@freemail.hu

    VálaszTörlés
  26. szia

    A Green day-t nekem is el tudnád küldeni a dirtysounds@atw.hu címre?

    köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na. Már kicsit meguntam ezt küldözgetni, úgyhogy. csináljuk azt, hogy előbb megpróbáljátok elkérni azoktól az e-mail címektől ahova már elküldtem....
      Ennyi a minimum, hogy akinek elküldtem az elküldi annak aki még kéri...

      Törlés
  27. Sziasztok! Azok közül akik megkapták a Green-t, valaki küldje el legyen szíves a morlax@freemail.hu címre. Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerinted? hányan jönnek ide vissza csak azért, hogy továbbküldhessék? Nem nem. szépen elkezdesz írni sorban az e-mailekre akik valószínűleg megkapták és ha szerencséd van, akkor valaki válaszolni fog és elküldi. Különben meg valaki feltehetné már torrentre vagy valami file megosztásra....

      Törlés
  28. Köszi, megpróbálgatom. Bár úgy gondolom, hogy azok az emailok csak arra az időre voltak aktívak. Nos, viszont egy kérdés, ha lehet. Vezetéken csatlakozom a routerhez. Erre a gépre telepítettem fel a Wireshark-t. Csak a saját gépemet látom, a routerhez csatlakozó vezetéknélkülieket nem. Kell esetleg valamit átállítani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csatlakozz wirelessen keresztül, ne a kábelen és ARP poisoning....

      Törlés
  29. Sziasztok!

    repulos@tvn.hu
    Ha valaki nekem is elküldené a Green Way-t, megköszönném! Nekem fent volt a gépemen csak kijött belőle a füst és meghalt. Az oldal meg megszűnt ahol fent volt.

    VálaszTörlés
  30. Vettem egy hardveres (usb) keyloggert de képtelen vagyok előcsalogatni a menüjét.

    VálaszTörlés
  31. Kérdésem! a vinyóm beállt és kaptamegy használtat, telepítettem az XP-t de nem tudok belépni a rendszerbe mert rendszergazda jelszót kér,ilyenkor mi ateendő. Előre is köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiren"s boot cd-vel ki tudod kerülni több féle képpen is.

      Törlés
  32. Sziasztok! Ha valaki nekem is elküldené a Green Way-t, megköszönném!
    robertlee7@freemail.hu .Kicsit kezdő vagyok, de azt szeretném hogy kint dolgozom külföldön de szeretném tudni mi történik az otthoni laptopon.Tehát valami olyat keresek hogy lementi az ottani dolgokat amik a laptopon történnek és e-mailben riportot küldd nekem.Ez lehetséges?Bocs ha hülye a kérdés. Minden tiszteletem

    VálaszTörlés
  33. Sziasztok!
    Tudom már nagyon sokszor irtad/írtátok hogy elegetek van ebből, de azt szeretném kérni hogy eltudnád nekemis küldeni azt a programot?
    Köszönöm,
    hapcim@gmail.com

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.